Ferrarim Var İçerimde Hızda Yaparım

Ferrarim Var İçerimde Hızda Yaparım

Beşiktaş'ta Ferrari marka otomobiliyle aşırı hız yapan sürücü önce bariyerlere, ardından da aydınlatma direğine çarptı.

Ferrari'nin mucize kazası! Ne ölü var ne yaralı
Kopan bir metal parça bir başka aracın ön camına ok gibi saplandı. Neyse ki yaralan dahi yok.
Hasan YILDIRIM, İstanbul

 23.12.2012 10:01
 
Beşiktaş'ta Ferrari marka otomobiliyle aşırı hız yapan sürücü önce bariyerlere, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerlerden kopan demir parça ise karşı yönden gelen bir otomobilin ön camına ok gibi saplandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken 2 araçta da maddi hasar meydana geldi.
 
ARAÇ AŞIRI HIZLIYDA
 
Kaza, Beşiktaş Zincirlikuyu Büyükdere Caddesi'nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 26 yaşındaki Necmettin Şafak Gerçin 34 F 0458 plakalı Ferrari'siyle aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. 
 
BARİYERLERİ PARÇALADI, DİREĞİ DEVİRDİ
 
Bariyerleri parçalayan kırmızı renkli lüks otomobil, yol kenarındaki aydınlatma direğini de devirdikten sonra durabildi. Kaza nedeniyle bariyerlerden kopan demir parça, karşı şeritte seyir halindeki bir aracın ön camına saplandı. 
 
ÖLÜ, YARALI YOK
 
Şans eseri kazada yaralanan olmazken, iki otomobilde de maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza yapan Ferrari'nin sürücüsüne alkol muayenesi yapmak istedi. Ancak Necmettin Şafak Gerçin polis ekiplerinin alkol kontrolü yapmasına uzun süre direndi. 
 
1.66 PROMİL ALKOL ÇIKTI
 
Sonunda ikna edilen Gerçin'in 1.66 promil alkollü olduğu tespit edildi. 
 
"RESMEN ÖLÜMDEN DÖNDÜK"
 
Otomobiline demir saplanan sürücü, “Pat diye bir ses duyduk ve durduk. Camımızda demir vardı. Demir kaputa vurduktan sonra camımıza saplandı. Resmen ölümden döndük. 10 cm daha gelse ölebilirdik" diye konuştu. 
 
"OTOMOBİL SÜRATLİYDİ"
 
Kazayı gören Zeki Çakırlı, "Ben burada bekçiyim. Büyük bir gürültü oldu. Hemen olay yerine geldim. Süratliydi; ama sürücüde herhangi bir sorun yoktu" dedi.
 
"VATANDAŞ MUHABİR OLAY YERİNDE"
 
Kaza yapmış Ferrari'yi yol kenarında gören bir vatandaş ise aracını park ederek otomobilin fotoğrafını çekti. Kaza sebebiyle yol uzun süre tek şeritten verilirken, aracın yol ortasından kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.