Ferit'in Cenazesinde Skandal Görüntüler

Ferit'in Cenazesinde Skandal Görüntüler

BU SİLAHLI VE MASKELİ ADAMLAR KİM ?

'Gülsuyu'unda geçtiğimiz Ağustos ayından beri 9 kişinin yaralanması ve en sonunda Hasan Ferit gedik'in başından vurularak öldürülmesi ile akılalmaz bir boyuta gelen, uyuşturucu çetesi savaşlarında skandallar bitmek bilmiyor. 2 gündür Hasan Ferit'in ailesinin talebi olan, "vurulduğu yerde tören yapacağız" isteklerine izin vermeyen valilik sonunda izni verdi. Konuya ilişkin aylardır gelişen olaylarda kapsamlı bir açıklama yapmayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun Ferit'in cenaze töreninde meydan gelen bu görüntülere ne diyeceği merak konusu. Büyük bir skandal olan görüntülerde cenaze töreninde yüzleri maskeli insanların ellerinde uzun namlulu silahlar ile İstanbul'un göbeğinde törene katılanları koruma görevi yapması çok tartışılacağa benziyor. Bu güne kadar bir çok kez uyuşturucu çetelerine karşı direnen mahalleliye yapılan açık saldırıların ardından polisin ciddi bir operasyon yapmamamsı ise ayrı bir skandal. Polis nihayet bu gün bir operasyon yaparak mahallede bazı evlere baskın düzenledi. Düzenelenen baskınlarda bazı evlerde esrar bulan polisin, uyuşturucu çetetelerinin faliyetlerinin kökünü kazıyıp kazımayacağı şimdilik bilinmiyor.



VALİ MUTLU BU GÖRÜNTÜLERİ AÇIKLAYACAK MI?

 
Maltepe Gülsuyu'nda öldürülen Hasan Ferit Gedik'in cenazesi üç gün sonra vurulduğu yere getirildi. 
Hasan Ferit Gedik'in cenazesinin Gazi Mahallesi'ne getirilmesinin ardından kortej oluşturan grubun önünde yüzleri maskeli kişilerin ellerindeki uzun menzilli silah ve pompalı tüfek taşıdıkları görüldü. Bu silahlı kişilerin kimler oldukları ve kimleri, neden korudukları konusunda açıklama bekleniyor.
 
HASAN FERİT GEDİK TOPRAĞA VERİLDİ
(AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ)
 
Maltepe Gülsuyu'nda Pazar günü çıkan olaylarda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik’in cenazesi Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Mezarlık önüne getirilen cezaevi aracında bekletilen baba İbrahim Gedik, cenazeyi taşıyan kortejin gelmesiyle cezaevi aracından indirildi. Mezarlık önünde oğlunun naşını karşılayan baba, oğlunun tabutunu öptü. Baba İbrahim Gedik’in bileğinde bu kez kelepçe olmadığı görüldü. Cenaze ‘Hasan Ferit Gedik ölümsüzdür’ sloganları eşliğinde omuzlar üzerinde mezarlığa taşınırken, grup tarafından basın mensuplarının mezarlık içerisinden görüntü almasına izin verilmedi.