Ferit Öldürüldüğü Yerden Uğurlandı

Ferit Öldürüldüğü Yerden Uğurlandı

Maltepe Gülsuyu'nda pazar günü çıkan olaylarda ölen Hasan Ferit Gedik'in cenazesi pazartesi akşam saatlerinden beri Küçük Armutlu Cemevi'nde bekletiliyor.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ YERDEN UĞURLANDI

Maltepe Gülsuyu mahallesinde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Armutlu'daki törenin ardından Gülsuyu'na getirildi.
 
 MALTEPE Gülsuyu Mahallesi'nde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in 3 gündür Küçükarmutlu'daki Boğaziçi Cemevi'nde bekletilen cenazesi Gülsuyu'na doğru yola çıktı. 
 
Polisin izin vermesinin ardından ilk olarak Armutlu Mahallesi girişine kurulan barikatlar kaldırıldı. Ardından Gedik'in 3 gündür cenazesinin bekletildiği Boğaziçi Cemevi'nde bir tören düzenlendi. Törene Hasan Ferit Gedik'in ailesi, arkadaşları ve mahalleden kalabalık bir topluluk katıldı. Törene CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün, Melda Okur ve Aykut Erdoğdu da katıldı. Cenaze Gazi Cemevine ait bir cenaze aracına konuldu. Cenaze mahalle girişindeki polis kontrol noktasından geçerken sadece cenaze aracı ile yakınlarının bulunduğu otobüslere izin verildi. Diğer araçlar karşı yola yönlendirildi. Cenaze saat 13:30'da konvoy eşliğinde Gülsuyu'na doğru yola çıktı.
 

 
GEDİK'İN CENAZESİ GÜLSUYU'NDA
 
Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Armutlu'daki törenin ardından Gülsuyu'na getirildi. Gedik'in cenazesi Gazi Cemevine ait bir cenaze aracıyla vurulduğu yere getirildi. Buradaki anma töreni nedeniyle polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.



Hasan Ferit Gedik'in cenazesi Armutlu'daki törenin ardından Gülsuyu'na getirildi.