FERDİ ÖZMEN CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME

FERDİ ÖZMEN CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME

İnterpol aracılığı ile Gürcistan polisiyle bilgilerin paylaşılması sonucunda şüpheliler, gözaltına alındı.

Sarıyer’de geçtiğimiz Ekim ayında Ferdi Özmen’i aracından silah zoruyla indirerek öldürmekten aranan zanlılar S.F. ve Y.Y. sahte kimlik ile kaçtığı Gürcistan’da yakalandı. Gürcistan’la interpol aracılığı ile yapılan yazışmaların ardından şüpheli İstanbul’a getirilerek sorgulanacak.

CİNAYETİN NEDENİ SIR OLARAK KALDI

İstinye marinada 24 Ekim 2014 günü meydana gelen olayda Ferdi Özmen silahlı saldırıya uğramıştı. Ferdi Özmen ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

GÜRCİSTAN'DA OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis şüpheliyi yakalamak için harekete geçerken görgü tanıkları ile yapılan görüşmeler sonucu şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliyi yakalamak için onlarca adrese baskın yapıldı ancak zanlılar bulunamadı. Araştırma sonucunda şüphelilerin sahte kimlikle Gürcistan’a kaçtığı belirlendi. Polis daha sonra Gürcistan’daki yerlerini belirledi. İnterpol aracılığı ile Gürcistan polisiyle bilgilerin paylaşılması sonucunda şüpheliler, gözaltına alındı.

o-genc-bakin-kim-cikti--4906267.jpeg
Gürcistan’la yapılan yazışmaların tamamlanmasının ardından şüphelilerin İstanbul’a getirileceği ve Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanacağı öğrenildi. Yetkilile

Kaynak:Haber Kaynağı