FENERBAHÇE'YE ŞOK! MOUSSA SOW GİDİYOR!

FENERBAHÇE'YE ŞOK! MOUSSA SOW GİDİYOR!

Moussa Sow'a öyle büyük klüplerden teklifler geldi ki!

Ersun Yanal ile yeni kontrat imzalanmasının ardından iç ve dış transfere ağırlık vermeye başlayan Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler kadro planlamasında en ufak ayrıntıyı bile düşünüyor. Şampiyon takımın önemli yıldızınaysa Avrupa'dan önemli teklifler var. 

MAAŞI DÜŞECEK

Fenerbahçe'nin kazandığı son şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Senegalli forvet Moussa Sow 'un sözleşmesindeki madde gereği maaşı düşecek. Yeni sezondan itibaren 1.4 milyon Euro kazanacak Sow ile yeni sözleşme gündemde ama henüz somut adımlar atılmış değil. 

ZAM OLABİLİR

Fenerbahçe'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Sow ile yeni sözleşme yapılıp mevcut maaşının 1.8 milyon Euro'ya çıkartılması gündemde. Senegalli yıldızın her koşulda sözleşmesine sadık kalacağı da öğrenildi.

İŞTE DEV TEKLİFLER 

Daha önceki röportajlarında Premier Lig'de oynamak istediğini dile getiren Sow bu muradına erecek mi? Edinilen bilgiye göre, Tottenham, Aston Villa ve Sunderland'den gelen teklifler Sow'un aklını çeliyor. Öte yandan, Lokomotiv Moskova ve CSKA'nın da ilgisi bulunuyor. 

FENERBAHÇE 16 İSTİYOR

Bu gelişmelerden haberdar olan sarı-lacivertli yönetim, Sow için 16 milyon Euro bonservis parası istiyor. Gelen teklifler arasında buna en yakın olan Tottenham'ın 14 milyonluk önerisi. Bir tek Tottenham peşin ödeme teklifinde bulundu ancak Fenerbahçe 16 milyon Euro'da diretiyor. Diğer tekliflerdeki ödeme planının uzun vadeli olması sarı-lacivertlilerin ilgisini çekmiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı