Fenerbahçe’ye Polis Baskını..!

Fenerbahçe’ye Polis Baskını..!

UEFA Disiplin Kurulu tarafından Avrupa’dan men edilen Fenerbahçe için iddialar arka arkaya geliyor. Aziz Yıldırım'ın bugün yapacağı basın toplantısını engellemek istendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polislerin gittiği iddia edildi.

HTSpor’da yer alan iddiada şu ifadeler kullanıldı; ” 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi. Fenerbahçe Kulübü ise bu gelişme nedeniyle, Aziz Yıldırım’ın saat 15.00′te başlaması planlanan basın toplantısını gerçekleştirebilmesi için KAP’a bir açıklama yayınladı. Açıklamada; Fenerbahçe Futbol AŞ, İstanbul Anadolu 5.

Asliye Hukuk Mahkemesi’nin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için verdiği kararın kulüpteki göreviyle ilgili olduğu ve Yıldırım’ın şirketteki görevinin devam ettiği vurgulandı.”


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA kararları ve sonrasında yaşanan sürece ilişkin bugün saat 15.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecekti. Şimdi Gözler o toplantıya çevrildi. Toplantının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu.