Fenerbahçe'ye Büyük Destek

Fenerbahçe'ye Büyük Destek

UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği cezaya itiraz için Türkiye saati ile 15'te Tahkim Kurulu karşısına çıkacak olan Fenerbahçe'ye Süper Lig ekiplerinden büyük destek geldi. Sarı lacivertli ekip, Galatasaray ve Trabzonspor hariç Süper Lig'in 15 takımından da destek mesajı aldı. Fenerbahçe'nin başkanlar düzeyinden gelen bu destek mesajlarını da savunma sırasında Tahkim Kurulu üyelerine sunacağı ifade edildi.
 
Savunmanın yanı sıra Süper Lig kulüplerinin resmi yollarla Fenerbahçe'ye ulaştırdığı mesajlarını da Tahkim Kurulu'na sunacak olan sarı lacivertli yöneticiler her belgeyi değerlendirmenin peşinde. Sezon sonunda küme düşen takımların da dahil olduğu destek mesajları, süreç için oldukça önemli bir yere sahip.
 
Üst düzey avukatlar ve dava sürecinde adı geçen sporcu, yönetici ve usta gazetecilerle de savunma yapacak olan Fenerbahçe'de idareciler cezanın düşmesini bekliyor. Savunmanın minimum 4 saat sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'li taraftarlar sosyal medyada, Galatasaray ve Trabzonspor'un Türk takımlarına destek vermemesini olağan karşıladıklarını belirterek, bütün bu kurgu ve kumpasın arkasındakilerden zaten destek beklemediklerini yazdılar.