FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERE SALDIRI

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERE SALDIRI

Karşılaşma öncesi protokol tribünün kapısından giriş yapmak isteyen Fenerbahçeli yönetim kurulu üyelerine birkaç Galatasaraylı taraftar sözlü ve fiili saldırı gerçekleştirdi.

Görüntüler FB TV tarafından canlı olarak yayınlanırken Fenerbahçeli yöneticiler bu duruma büyük bir tepki gösterdiler. Mahmut Uslu yapılan sözlü ve fiili saldırıya karşın “Küfürleri aynen sahiplerine iade ediyoruz” cümlesini kurdu…

Sarı lacivertliler güvenliği sağlamadığı gerekçesiyle polise de tepki gösterdiler. Bu arada fiili saldırıyı gerçekleştiren taraftarların gözaltına alınmaması da tepki çekti…


YÖNETİCİLERİ KORUMA ZANNETTİLER
Mahmut Uslu ile birlikte Abdi İpekçi Arena'ya gelen sarı lacivertli yöneticiler İsfendiyar Zülfikari ile Selim Sapan'ı salonun güvenlik güçleri Uslu'nun koruması zannedince de ortam bir kez daha gerildi. Güvenliğin durdurduğu Zülfikari ile Sapan yaşananlara itiraz ederken yönetici olduklarını bilmeyen güvenlik görevlilerine de sert çıktılar.
Bu arada sarı kırmızılı taraftarlardan Aziz Yıldırım hakkında yükselen küfürler üzerine, telefonuyla tribünlerin fotoğrafını çeken Mahmut Uslu küfürlere tepkiliydi.  


USLU VE KOÇ'A ÇEVİK DESTEĞİ 
Mahmut Uslu ve Ali Koç, Abdi İpekçi Arena'da kendilerine ayrılan 204 nolu tribüne giderken inanılmaz tepkiye maruz kaldılar. Sinkaflı tezahüratların yükseldiği dakikalar sonrası çevik kuvvet ekiplerinin yardımıyla tribüne geçebilen iki yönetici zar zor tribünde kendilerine ayrılan yere geçebildi. 

hürriyet