FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanındaki sarı lacivertli taraftarlar sokağa döküldü.

ANTALYA'DA FENERBAHÇE KARNAVALI

LİGİN bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe, Antalya’da da taraftarları sokağa döktü. 

Antalyalılar şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Fenerbahçe bayrakları ve ellerindeki meşalelerle Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu. 'Şampiyon Fenerbahçe' diye tezahüratta bulunan taraftar grupları, zaman zaman Galatasaray aleyhine de slogan attı. 

Bazı taraftarlar Fenerbahçe marşı söyleyerek kent caddelerini dolaşırken, yüzlerce futbolsever de otomobil ve motosikletlerle konvoy oluşturarak tur attı. Cadde ve sokakları trafiğe kapatan taraftarlar şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Kutlamalar boyunca Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yoğun güvenlik önlemi aldı. Yoğun trafikte zaman zaman maddi hasarlı kazalar da meydana geldi.

ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLADILAR

İSTANBUL'da oynanan Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğüyle birlikte Bolu'da sokaklara koşan taraftarlar Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin ligin bitimine üç hafta kala Çaykur Rizespor ile berabere kalarak şampiyonluğu ilan etmesi coşkuyla kutlandı. Maçın ardından kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi’nde toplanan taraftarlar takımlarının şampiyon olmasının sevincini yaşadılar. Sarı lacivertli taraftarlar meşaleler yakıp ellerinde bayraklarla tezahüratlar eşliğinde yürüyüş yaptı. Bazı taraftarlar da araçlarına astıkları bayraklarla konvoy halinde gezerek şampiyonluk kutlaması yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı