FENERBAHÇE'DEN YILIN BOMBASI

FENERBAHÇE'DEN YILIN BOMBASI

Sorunlu yıldız Emenike ile yolların ayrılması konusunda şimdiden planlarını yapan Sarı-Lacivertliler’e Avrupa basını Dzeko ve Balotelli gibi starları yazarken, liderin ise listesine eski göz ağrısı Samuel Eto’o’yu aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe golcü arıyor, listesine sürekli yeni isimleri alıyor. Son gözde ise Başkan Aziz Yıldırım'ın eski gözağrısı Samuel Eto'o. Everton'da mutsuz olan ve ayrılacağını açıklayan 33 yaşındaki yıldız futbolcu için nabız yoklanıyor

YILIN İLK BOMBASI

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe'den yılın bombası: Samuel Eto’o
Fenerbahçe, yılın ilk bombası için geri sayımda... 

Sorunlu yıldız Emenike ile yolların ayrılması konusunda şimdiden planlarını yapan Sarı-Lacivertliler’e Avrupa basını Dzeko ve Balotelli gibi starları yazarken, liderin ise listesine eski göz ağrısı Samuel Eto’o’yu aldığı öğrenildi. Şu an İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’ın formasını giyen Kamerunlu golcü, Ada’da çok mutsuz olduğunu her fırsatta açıklıyor ve ayrılmak istediğini gizlemiyor. Bunun en önemli sebebi aldığı süre... Ligde geride kalan 21 maçın sadece 13’ünde ilk 11’de başlayan Eto’o, 7 mücadelede 90 dakika sahada kalabildi.

Yıllığı 3 milyon Euro

Eto’o’yu Fenerbahçe’ye yaklaştıran faktörlerden biri de Başkan Aziz Yıldırım’ın golcüye duyduğu hayranlık. Daha önce de Alex, Roberto Carlos ve Krasic gibi aklına koyduğu birçok ismi rötarlı da olsa transfer eden Yıldırım’ın önceliği bu isme verdiği kaydedildi. İngiltere’de yılda yaklaşık 3 milyon Euro (Yaklaşık 9 milyon TL) kazanan 33 yaşındaki futbolcunun daha önce birkaç kez geldiği İstanbul’a da hayran kaldığı ve böyle bir yeniliğe çok sıcak baktığı da biliniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı