FENERBAHÇE'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Bu olay aydınlanana kadar futbol oynamak niyetinde değiliz.Bunu bir 3 Temmz hesaplaşması haline getirmesi konusunda kendine varlık sebebi adledenler de var.

Fenerbahçe'de Mahmut Uslu ve Tolga Deniz Aytöre son olaylara ilişkin açıklama yapıyor.. İşte Uslu ve Aytöre'nin açıklamlarından satır başları:

TAŞ DİYE GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR

Mahmut Uslu: "Güvenlik güçleri olayı "taş" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Taraftara mesaj vermek istiyorum. İtidallerini devam ettirsinler. Bizim için şampiyonluklar, 4. yıldız önemli değil. Önemi olan can sağlığı.."

FENERBAHÇE'YE SUİKASTTIR

Tolga Deniz Aytöre: "Bu eylem Fenerbahçe'ye düzenlenmiş bir suikasttir. Bu ciddi bir terör eylemidir. Bu eylem Fenerbahçe - Trabzonspor odaklı bir eylem değil. Bu ciddi bir terör eylemidir. Sakatlarımızın iyileşmesi açısından erteleme talep ettiğimiz yönünde düşünceler var. Böyle sığ düşüncelere yer vermeyin Bizim bu liglerin şu kadar hafta bu kadar hafta ertelenmesi gibi bir talebimiz yok.

AYDINLANANA KADAR FUTBOL OYNAMAYACAĞIZ

Bu olay aydınlanana kadar futbol oynamak niyetinde değiliz.Bunu bir 3 Temmz hesaplaşması haline getirmesi konusunda kendine varlık sebebi adledenler de var. Bu Türkiye'nin sorunudur. Bu Fenerbahçe özelinde, ciddi bir terör eylemidir. Camiaları, biz böyle bir toplumsal kutuplaşmanın bir parçası yapmamak için elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe ayrımcılığını ve Fenerbahçe'ye karşı futbol faşiszmini bir kenara bırakmamız lazım"

Kaynak:Haber Kaynağı