Fenerbahçe'den bir bomba daha!

Fenerbahçe'den bir bomba daha!

Cenk Tosun Fenerbahçe'de"

Gaziantep'in genç golcüsü Sarı-Lacivertli ekiple her konuda anlaşma sağladı. Cenk, bonservisini kulübünden alır almaz Fenerbahçe'yle resmi sözleşme imzalayacak

Gaziantepspor’un 22 yaşındaki forveti Cenk Tosun, dün akşam saatlerinde Fenerbahçe ile kesin anlaşmaya vardı. Cenk Tosun’un babası Şenol Tosun’un dün bir kez daha Aykut Kocaman’lamasaya oturup, el sıkıştığı öğrenildi. Oğlunun büyük takımlarda oynama yönündeki isteğini Fener’in hocasına ileten Şenol Tosun, teknik adamdan olumlu yanıt aldı. Cenk’in uzunca bir süredir Gaziantepspor’dan alacaklarını tahsil edemediği ve birikmiş alacaklarına karşılık bonservisini talep edeceği ifade edildi. Teknik direktör Bülent Uygun’un istifası sonrası yeni teknik adamla anlaşma yolları arayan Gaziantepspor Yönetimi’nin, Cenk’in bu talebine nasıl yanıt vereceği merak konusu.

10 gol attı

Cenk bu sezon Gaziantepspor formasıyla çıktığı 32 karşılaşmada toplam 19 gol atmıştı. 8 de asist yapan genç yıldız, Kırmızı- Siyahlı ekibin ligde kalmasında önemli rol oynamıştı. Cenk’in, Gaziantepspor’la 2014 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.