Fenerbahçe'de dev revizyon!

Fenerbahçe'de dev revizyon!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in oynayacağı Sivasspor maçında Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım kadrodışı kaldı.

 
F.Bahçe'de dev revizyon!
03.02.2013 09:12
 
 
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in oynayacağı Sivasspor maçında Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım kadrodışı kaldı.
 
İki futbolcunun bu kararın ardından moralinin çok bozuk olduğu gözlemlendi. Öte yandan Sivasspor karşısında yeni transferler Emre Belözoğlu ve Ziegler ilk 11'de, Webo'nun da yedek klübesinde yer alacağı öğrenildi.
 
Fenerbahçe’de akşam saatlerinde yapılan antrenman sonrası Aykut Kocaman futbolcularla bir toplantı yaptı. Toplantıda hepinize bu maratonda ihtiyacım var diyen Kocaman, bazı futbolcuları belirli aralıklarla dinlendireceğini belirtti.
 
Kocaman takımdaki oyuncuların tamamından faydalanacağını belirttikten sonra maç kadrosu Samandıra’daki panoya asıldı. Asılan listede Hasan Ali, Mehmet Topal’ın olmaması herkesi şaşırttı. Kocaman’ın Sivasspor karşılaşmasında yeni transferlerden Ziegler ve Emre’ye ilk 11’de forma vereceği öğrenilirken Webo ise kulübeden gelecek. Sarı lacivertlilerde ayrıca Stoch’un da kadroda olmadığı öğrenildi…Sarı lacivertlilerde Mehmet Topal’ın yerine Cristian defansif ön libero olarak mücadele edecek. Orta sahada Emre ve Meireles de ilk 11’de forma giyecekler… 
 
SON ANTRENMANDA TAKTİK ÇALIŞTILAR
 
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcuların taktik ağırlıklı çalışmalar yaptığı bildirildi. Sakatlıkları süren Sezer Öztürk ve Selçuk Şahin'in, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdükleri, Afrika Uluslar Kupası için ülkesinin milli takımında bulunan Joseph Yobo ile 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın kampında yer alan Recep Niyaz'ın ise antrenmanda yer almadığı kaydedildi.
 
Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki karşılaşma bu akşam saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.