Fenerbahçe'de Aykut Kocaman istifasında son durum

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman istifasında son durum

Fenerbahçe'de Osmanlıspor maçı sonrası istifa iması yapan Aykut kocaman için geri dönüşün olmadığı gerçeği netleşmeye başladı.

Ankara’da “Gereğini yapacağım” demesine rağmen “İstifa ettim” lafını ağzına almayan Aykut Kocaman’ın bu sözünden geri dönmeye niyeti yok. Yönetim de hocanın istifa yazısını aldığı anda bunu kabul edecek. 

SON GELİŞMELER

Aykut Kocaman istifa edecek mi? Fenerbahçe'den son dakika haberleri - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?
Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe'de gerilim dolu saatler yaşanıyor... Teknik direktör Aykut Kocaman, Ankara’da oynanan Osmanlıspor maçı sonrasında “İstifa edeceğim” lafını ağzına almayıp, “Gereğini yapacağım” diyerek durumu idare ederken ayrılığını bugün yarın yönetime sunması bekleniyor. 

SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?
Başkent’teki karşılaşma sonrasında takım otobüsüne binmeyip özel bir araçla kayıplara karışan Aykut Kocaman’ın dün telefonları da yanıt vermedi.
 
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?
Ancak tecrübeli hocanın yakın çevresine söylediğine göre ayrılık kararından geri dönmeyi kesinlikle düşünmüyor.

Fenerbahçe'den son dakika haberleri - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?
Ali Yıldırım dışında destekçisi kalmayan Kocaman hakkında başkan Aziz Yıldırım’ın da çok öfkeli olsa da nasıl bir tavır takınacağı konusu henüz net değil.
Aykut Kocaman istifa edecek mi?

KARARI ONAYLANACAK

Sarı-Lacivertli yönetim şu sıralar teknik direktör Aykut Kocaman için beklemede... Tecrübeli çalıştırıcı açıklamalarında istifa sinyali verse de yöneticiler işin resmiyete dökülmesini bekliyorlar. 

Kocaman’ın istifasını verdiği andan itibaren yönetimin bu kararı onaylayıp ayrılığı gerçekleştireceği ve yöneticilerin de büyük bir bölümünün Kocaman’la yola devam etmek istemediği öğrenildi.

ADIM ADIM KOPUŞUN PERDE ARKASI: SABOTE!..

Sezona büyük umutlarla start veren fakat daha kasım ayının başında elinde hiçbir hedef kalmayan Fenerbahçe’de Samandıra’daki çatlak artık onarılamaz bir hal aldı.

YENİ TEKNİK ADAM KİM

Malatyaspor maçının ardından futbolcuların teknik direktör Aykut Kocaman ile ilgili şikayetlerini HABERTÜRK gündeme getirmişti. 

Aykut Kocaman bu duruma oldukça sinirlenirken, Osmanlıspor maçından sonra o da bayrağı açarak, “Başarısızlıkta payın büyük bölümü bana ve futbolcu ekibine ait. Belki bu seviyedeki oyuncuların 3-4 yılda toplam yapabilecekleri vahim hatalara toplamı 11 haftaya, Vardar maçını da eklersek 13 haftaya sığdırdık” açıklamalarını yaparak faturayı aslında oyunculara kesti.

LİDER OYUNCU YOK ŞİKAYETİ

Takıma liderlik yapabilecek oyuncuların olmadığını düşünen Kocaman, futbolcuları dikkatsizlik ve beceriksizlikle suçluyor. 
Aykut Kocaman istifa edecek mi? Fenerbahçe'den son dakika haberleri - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?
Bu kadar çok bireysel hatanın normal olmadığını düşünen deneyimli teknik adam hatta bazı oyuncuların artık işi sabote ettiğini düşünüyor.

Yedekte kalan her oyuncuyla uğraşmaktan yorulan Kocaman mevcut tablonun en büyük sorumlusunun futbolcular olduğu kanısında.
Samandıra’da büyük gruplaşmalar olması da Kocaman’ın isyan ettiren noktalardan biri. 


İSTİFA KARARINDAKİ EN BÜYÜK SEBEP!

Her türlü çabasına rağmen konuştukları dillere göre gruplaşan futbolcuların kaynaşmasını sağlayamayan Kocaman’ın istifa kararı almasındaki en büyük sebep de bu.
Aykut Kocaman istifa edecek mi? Fenerbahçe'den son dakika haberleri - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

ÖNCELİK BİLİC'TE

Teknik direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe yönetimi milli maçlar nedeniyle liglere ara verilmesini de fırsat vererek arayışlarına hemen başladı. 
 
İlk etapta Slaven Bilic ile Cristoph Daum gündeme gelmişti. Daha sonra yönetim ağırlıklı olarak Slaven Bilic’e yöneldi.

West Ham’da kötü günler geçiren ve her an yollarını ayıracak olan Hırvat çalıştırıcı için nabız yoklanmaya da başladı. 

Eğer Bilic ile anlaşma olmazsa Türk çalıştırıcı gündeme gelecek. Bunun için de Ümit Özat öncelikli isim olarak görünüyor.

MEHMET TOPAL KRİZİ

Fenerbahçe'de Mehmet Topal’ın “Kadro dışı kaldı” haberi dün gündeme bomba gibi düştü. Kulübede oturacağını öğrenince Alanya deplasmanına, “Sakatım” diyerek gitmeyen Topal’a Aykut Kocaman çok kızmıştı. 
Osmanlı maçı öncesinde de aynı sorun yaşanıp Kocaman bir kez daha oyuncusuna inanmayıp Ankara’ya götürmedi. 

Topal’ın menajeri Batur Altıparmak sosyal medyadan bir açıklama yaparak kadro dışı haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

İlgili Haberler