Fenerbahçe Yönetimi Hoca Arayışında

Fenerbahçe Yönetimi Hoca Arayışında

Fenerbahçe'de hoca sorunu nasıl çözülecek?

YÖNETİM HOCA ARAYIŞINDA


Barış Oruç

Mesele Aykut Kocaman'ın geri dönmesi değil aslolan 3 ay önce gönderdiğin adama gel bizi kurtar demen.
Futbolcuların Ersun Yanal'ın tavırlarından rahatsız olduğunu ve bunun sahada oynanan futbola direk etki ettigini kulubün icinden biri olarak cok net biliyorum.Bildigim bir başka konu ise yönetimin hoca arayışında olduğu.He bu Aykut hoca olur ya da bi başkası onu bilemem.!

BU OYUNCUYU İSTİYORUZ

Erkan Zengin'in menajeri ile görüşmelerin olduğunu söyleyebilirim.Israrla bu oyuncuyu istiyoruz.Şahsi fikrim Erkan'ın sol kanatımıza bi hareketlilik getireceği.90 dakika koşan,agresif,hem ofansif hemde defansif anlamda oynayabilen bi oyuncu.Laf aramızda koyu bi Fenerbahçe'li.

NERDE TRASFER ETTİĞİMİZ OYUNCULAR

Arda transferi ise zor gibi görünüyor.Şampiyonlar liginden gelecek parayla bu transfer düşünülüyordu fakat 3-0 lık mağlubiyetten sonra taktir edersinizki Buda çok zor.Ama imkansız değil.
Holmen'in kesinlikle Baroni'den daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.Gecen sezonun en isabetli pas yapan ve top çalan iki oyuncusundan biri.Digeri ise Alper Potuk:)Ne mutluki bize bu iki oyuncuyuda transfer ettik.Peki nerde bu oyuncular?Turşu fıçısınamı koyduk?

BENİM ADAYIM LÖW

Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahipken nasıl oluyorda bu kadar başarısız bi futbol oynanıyor?Bu sorunun tek bir cevabı var.Ersun Yanal,Aykut Kocaman'ın bıraktığı Fenerbahçe'nin ayarlarıyla oynamistir.Maalesef cok gereksiz bir sekilde fabrika ayarlarına geri dönüş yaptı.Turkiye liginin en cok pas yapan takımı Fenerbahçe bu sezon pas yapamaz hale geldi.
Bizim Ersun Yanal'ı elestirmemizden ziyade onunda kendisi icin bi öz eleştiri yapması gerekiyo.!
Benim teknik direktör adayım Joachim Löw!