FENERBAHÇE Tüm Yurttan AKIN AKIN Kadıköy'e Geldi

FENERBAHÇE Tüm Yurttan AKIN AKIN Kadıköy'e Geldi

.

 KADIKÖY'DEN FENERBAHÇE YÜRÜYÜŞÜ

CANLI YAYIN

TÜM YURTTAN AKIN AKIN GELDİLER

 

Fenerbahçeliler Cadde'ye akıyor
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü yarın Bağdat Caddesi'nde yapıldı.
 foto galeri


 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılacağı yürüyüş, saat 14.00'te Şaşkınbakkal'da başladı. 

 

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından 16 Şubat 2014 Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek yürüyüşe dair Dernek açıklaması şu şekilde:

 

SESİMİZ VE SÖZÜMÜZ SADECE ADALET İÇİN YÜKSELSİN!.. SLOGANLARI SÖYLENDİ

 

"Fenerbahçeli Avukatlar Derneği olarak, 16 Şubat 2014 Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek, "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşünde onbinlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.
Tuttuğu takım ve gönül verdiği renkler ne olursa olsun taraftarımızla birlikte adalet için, hukuk için, adil yargılanma için bu yürüyüşe katılacak herkesten yegane beklentimiz, bu güzel birlikteliğin ruhuna aykırı her tür olumsuzluktan kaçınmasıdır.
Davamızın, siyasi oluşumların gölgesinde kalmaması için her tür olası provokasyondan uzak durulması en büyük isteğimiz ve yürüyüşe katılacak olan herkesten de açıkça beklentimizdir.
Bu bağlamda, siyasi her tür slogandan kaçınılmasını, kişi ya da kurum hedefli tezahüratlardan uzak durulmasını, yürüyüşün amacından çıkmasını hedefleyebilecek her tür oluşuma karşı durulumasını önemle rica ederiz.

 

Sesimiz; hep bir ağızdan, en yüksek tonda ve durmaksızın 'Adalet' için 'Türkiye' için 'Fenerbahçemiz' için yükselsin. 
İlginize ve sorumlu tavrınıza şimdiden teşekkür ederiz"


 

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği ve Başkan Aziz Yıldırım ile Yöneticilerin de katıldığı "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet" mitingine 
Fenerbahçe Dernekleri destek verdi.
45 ilin derneklerinin yayınladıkları bildiriler şöyle: 

 

1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ 
7'den 70'e, kadın-erkek, genç-yaşlı Büyük Fenerbahçe Camiası, 3 Temmuz'dan başlayarak tarihte görülmemiş büyük haksızlık karşısında her türlü saygıyı hak eden eşsiz bir kenetlenme örneği göstermiştir. 
Bugün gelinen noktada hep altını çizdiğimiz "Adil Yargılanma" hakkının, toplumun tüm fertleri için olmazsa olmaz bir gereklilik olduğu bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır. İnanıyoruz ki, 3 Temmuz'da başlayan süreç evrensel hukukun değişmez kuralları çerçevesinde bağımsız mahkemelerde gerçekleştirilecek adil yargılanmayla, kamuoyu vicdanında herhangi bir şüpheye yer bırakmadan sona erecektir. 
Bu bağlamda hem Türkiye, hem de asırlık camiamız adına bağımsız mahkemelerde adil yargılanma hakkının gerekliliğini haykırmak üzere düzenlenen "Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü" 16 Şubat Pazar günü saat 14:00'te Şaşkınbakkal'dan başlayacak, stadımızda son bulacaktır. 
Kuruluşumuzdan bugüne kaybettiğimiz, Ayetullah Bey'den Lefter Küçükandonyadis'e, Ziya Songülen'den Basri Dirimlili'ye, Zeki Rıza Sporel'den Serkan Acar'a, İslam Çupi'den Selçuk Yula'ya saymakla bitmeyen tüm değerli isimlerin var olduğu "Fenerbahçelilik Ruhu" ile kadın, erkek, çocuk hep birlikte, bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, omuz omuza olacağız. 
1907 Fenerbahçe Derneği olarak Büyük Fenerbahçe Yürüyüşünde saat 13:30'da Divan Erenköy'de buluşmak üzere..
Saygılarımızla,
1907 Fenerbahçe Derneği 

 

LÜLEBURGAZ
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet" mitingine Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz.
Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği

 

ÇANAKKALE 
16 Şubat 2014 tarihinde Fenerbahçeli Avukatlar Derneğinin TÜRKİYE İÇİN ADALET, FENERBAHÇE İÇİN ADALET sloganıyla düzenlediği yürüyüşe Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği olarak HEP DESTEK TAM DESTEK sloganıyla katılacağız. Adaletin ve hukukun herkese gerekli olduğunu, gerçek adaletin ise adil yargılanma ile sağlanacağına inancımız tamdır. 
Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği

 

ÇERKEZKÖY 
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan,Fenerbahçeli Avukatlar derneğinin düzenlediği Türkiye için Adalet ( Fenerbahçe için adalet) mitingine Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği olarak katıldılar 
Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği

 

EDİRNE 
16 Şubat 2014 pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği TÜRKİYE için adalet FENERBAHÇE için adalet mitingine Edirne Fenerbahçeliler Dernegi olarak katıldılar 
Edirne Fenerbahçeliler Derneği

 

ALİAĞA
16 Şubat 2014 Pazar Günü saat 14:00 da Bağdat Caddesinde Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet" mitingine Aliağa Fenerbahçeliler Derneği olarak katıldılar 
Her türlü haksızlığa, çetelerin hukukuna, antidemokratik ve Cumhuriyet karşıtı oluşuma dur demek için, bağımsız mahkemelerde adil yargılanma için, renklerin kardeşçe ve birlikte mücadelesi için, oyunda yokuz demek için, TÜRKİYE İÇİN... 
Aliağa Fenerbahçeliler Derneği

 

SİLİVRİ
16 Şubat 2014 pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli avukatlar Derneği'nin düzenlediği Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet mitingine Silivri Fenerbahçeliler derneği olarak katıldılar 
Silivri Fenerbahçeliler Derneği

 

KEŞAN
16 ŞUBAT 2014 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN FENERBAHÇELİ AVUKATLAR DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ TÜRKİYE İÇİN ADALET FENERBAHÇE İÇİN ADALET MİTİNGİNE KEŞAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK KATILDILAR. 
Keşan Fenerbahçeliler Derneği

 

UZUNKÖPRÜ
16.02.2014 Pazar günü saat 14:00'te Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği Türkiye için Adalet, Fenerbahçe için Adalet Yürüyüşü'ne dernek üyelerimiz ile birlikte katılacağımızı saygılarımızla bildiririz. 
Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği

 

KAPAKLI
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği mitinge Kapaklı Fenerbahçeliler Derneği olarak katıldılar.
Kapaklı Fenerbahçeliler Derneği

 

TEKİRDAĞ
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği
Türkiye için Adalet Fenerbahçe için Adalet mitingine Tekirdağ Fenerbahçe Derneği olarak 
katılım göstereceğiz.
Tekirdağ Fenerbahçeliler Derneği

 

BABAESKİ
16 Şubat 2014 Pazar Günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği, Türkiye için Adalet Fenerbahçe için Adalet mitingine Babaeski Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz.
Babaeski Fenerbahçeliler Derneği


 

ÜNYE
16 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirilecek olan " Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet" yürüyüşüne Ünye Fenerbahçeliler Derneği yönetimi ve üyeleriyle katılacağız.
Ünye Fenerbahçeliler Derneği


 

ŞARKÖY
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet mitingine Şarköy Fenerbahçe Derneği olarak katılıyoruz.
Şarköy Fenerbahçeliler Derneği

 

BOLU
16 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN FENERBAHÇE AVUKATLAR DERNEĞİ'NİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU YÜRÜYÜŞE HAKSIZLIĞIN SESİ OLMAK, KULUBÜMÜZÜN HERZAMAN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK ADINA BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK YÖNETİMİMİZ VE TARAFTARLARIMIZLA KATILIYORUZ.
Bolu Fenerbahçeliler Derneği

 

ÖDEMİŞ
EFSANE BAŞKANIMIZ ŞÜKRÜ SARACOĞLU'NUN TORUNLARI OLARAK, ÖDEMİŞ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ ÜYELERİ 16 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00'TEKİ FENERBAHÇELİ AVUKATLAR DERNEĞİNİN ORGANİZE ETTİĞİ TÜRKİYE İÇİN ADALET FENERBAHÇE İÇİN ADALET MİTİNGİNE KATILACAĞIZ. FENERBAHÇEMİZİN HAKLILIĞINI VE UĞRADIĞI TÜM HAKSIZLIKLARI TÜM DÜNYAYA HAYKIRACAĞIZ.
HER ZAMAN SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE...
Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği

 

ANKARA
Ankara Fenerbahçeliler Derneği olarak; 14.00'da Kadıköy Şaşkınbakkal'dan başlayıp 17.30'da sona erecek yürüyüşe "tam kadro" tüm gücümüzle destek veriyor ve katılıyoruz
Ankara Fenerbahçeliler Derneği

 

ERDEK
PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN DESTEK YÜRÜŞÜNE ERDEK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK KATILIM GÖSTERECEĞİZ.
ERDEK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

 

ESKİŞEHİR
Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği olarak, Pazar günü sabah 2 otobüs ile yola çıkıyoruz, haksızlığa karşı bizlerde yürüyoruz.
Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği

 

EREĞLİ
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet" mitingine Kdz.Ereğli Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz.
"Adalet, bir gün herkese lazım olur'
Bizim Dernek Olarak Bu Davada Kulübümüze Takımımıza ve Başkanımıza İnancımız Tam Her Zaman Yanınızda Olacağız....
Biz Varken FENERBAHÇE YIKILMAZ
Ereğli Fenerbahçeliler Derneği

 

DÜZCE
Fenerbahçeli Avukatlar Derneğinin düzenlediği "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" başlığıyla duyurduğu ve 16 Şubat Pazar günü saat 14.00'de Bağdat Caddesi'nde düzenlenecek olan yürüyüşe , "Her türlü haksızlığa, çetelerin hukukuna, Anti-Demokratik ve Cumhuriyet karşıtı oluşuma dur demek için, renklerin kardeşçe ve birlikte mücadelesi için, Bu oyunda yokuz demek için," Düzce Fenerbahçeliler Derneği olarak katılacağımızı bildiririz.
Düzce Fenerbahçeliler Derneği

 

ZONGULDAK
Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği olarak Pazar günü biz de yüz binlerce Fenerbahçeli renktaşlarımızla omuz omuza Bağdat Caddesi'nde Adalet için yürüyeceğiz!
Saygılarımızla,
Zonguldak FB Taraftar Derneği

 

ANTALYA
YÜREĞİMİZİ KOYDUK OYUNLARI BOZACAĞIZ....
BİRGÜN HERKES İÇİN LAZIM OLAN ADALET İÇİN SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ.FENERBAHÇE İÇİN ADALET,TÜRKİYE İÇİN ADALET,İNSANLIK İÇİN ADALET İSTİYORUZ!GÜZEL GÜNLER YİNE BİZLERİN OLACAKTIR,ZAFER İNANANLARINDIR....16 ŞUBAT'TA ANTALYA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK BAĞDAT CADDESİ'NDEYİZ.
Antalya Fenerbahçeliler Derneği

 

MUĞLA
16 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ FENERBAHÇELİ AVUKATLAR DERNEĞİ'NİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU TÜRKİYE İÇİN ADALET FENERBAHÇE İÇİN ADALET YÜRÜYÜŞÜNE MUĞLA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK BİZ DE KATILIYORUZ. 3 TEMMUZ 2011 TARİHİNDEN BERİ KULUBÜMÜZE VE BAŞKANIMIZA KARŞI YAPILAN BU İTİBARSIZLAŞTIRMA OYUNUNDA BUGÜN ÜLKEMİZİN GELDİĞİ NOKTADA NE KADAR HAKLI OLDUĞUMUZ GÜN GİBİ ORTAYA ÇIKMIŞTIR. SUÇLULAR AF İSTER, BİZ AF İSTEMİYOR ADİL YARGILAMA İSTİYORUZ ÇÜNKÜ HERKESTEN DAHA TEMİZİZ.
SAYGILARIMIZLA
Muğla Fenerbahçeliler Derneği

 

SAKARYA
16 Şubat 2014 tarihinde Fenerbahçeli Avukatlar Derneğinin TÜRKİYE İÇİN ADALET, FENERBAHÇE İÇİN ADALET sloganıyla düzenlediği yürüyüşe SAKARYA Fenerbahçeliler Derneği olarak HEP DESTEK TAM DESTEK sloganıyla katılacağız. Adaletin ve hukukun herkese gerekli olduğunu, gerçek adaletin ise adil yargılanma ile sağlanacağına inancımız tamdır.
Sakarya Fenerbahçeliler Derneği

 

TURGUTLU
16 Şubat 2014 Pazar Günü saat 14.00 da Bağdat Caddesinde Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet" mitingine TURGUTLU Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz.
Her türlü haksızlığa, çetelerin hukukuna, antidemokratik ve Cumhuriyet karşıtı oluşuma dur demek için, bağımsız mahkemelerde adil yargılanma için, renklerin kardeşçe ve birlikte mücadelesi için, oyunda yokuz demek için, TÜRKİYE İÇİN..
Turgutlu Fenerbahçeliler Derneği

 

SUSURLUK
Susurluk Fenerbahçeliler Derneği bağdat caddesinde Fenerbahçe için adalet, Türkiye için adalet ve haksızlığa dur demek için yerini alacaktır.
YIKILMAZ SON KALE FENERBAHÇE İÇİN SAVAŞACAK KADAR GENCİZ UĞRUNA ÖLECEK KADAR FENERBAHÇELİYİZ.
SUSURLUK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

 

KKTC
Bizler yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden adadaki tüm Fenerbahçelileri temsilen yüzlerce üyemizle Pazar günü Bağdat Caddesi'nde herkes için adalet Fenerbahçemiz için adalet Başkanımız Aziz Yıldırım için adalet adına tam destek yürüyüşe katılıyoruz. Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe.
KKTC Fenerbahçeliler Derneği

 

AYVALIK
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin; 16 Şubat Pazar günü düzenleyeceği Türkiye için Adalet, Fenerbahçe için Adalet yürüyüşüne, saat 14.00'de Bağdat Caddesi'nden Ayvalık Fenerbahçeliler Derneği olarak katılacağız.
Ayvalık Fenerbahçeliler Derneği

 

BİGA
16 Şubat Pazar günü saat 14:00'te Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet mitingine katılacağımızı bildiririz.
Biga Fenerbahçeliler Derneği

 

MANİSA
3 Temmuzdan beri tarihte eşi görülmemiş bir haksızlığın ortasında bulduk kendimizi ve bu eşi görülmemiş haksızlığa eşi görülmemiş bir direnişle tokat attık, atmaya da devam edeceğiz. Ve önümüz de ki bir diğer hesap sorma round'ı olan 16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan, Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği TÜRKİYE için adalet FENERBAHÇE için adalet mitingine Manisa Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz!
Manisa Fenerbahçeliler Derneği

 

İZMİR
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan,Fenerbahçeli Avukatlar derneğinin düzenlediği Türkiye için Adalet, Fenerbahçe için Adalet mitingine "Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE" diyerek; İzmir Fenerbahçeliler Derneği ve Ege Fenerbahçe Dernekleri Birliği olarak yönetimimiz ve taraftarlarımızla katılıyoruz.
İzmir Fenerbahçeliler Derneği

 

KIRKLARELİ
16.02.2014 tarihinde yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet mitingine Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz.
Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği

 

KARAMÜRSEL
Fenerbahçe'li Avukatlar Derneği'nin 16 Şubat Pazar günü Saat: 14:00 da Bağdat Caddesinde düzenlemiş olduğu 'TÜRKİYE İÇİN ADALET FENERBAHÇE İÇİN ADALET' yürüyüşüne Karamürsel Fenerbahçe Derneği olarak katılacağımızı bildiririz. Saygılarımızla.
Karamürsel Fenerbahçeliler Derneği

 

MUSTAFAKEMALPAŞA
"Sonuna kadar AZİZ YILDIRIM; Sonsuza kadar FENERBAHÇE"
Mustafakemalpaşa Fenerbahçeliler Derneği olarak; Her zaman söylediğimiz gibi 'Cehennem BUZ tutana kadar değil; Cehennem BUZ tutsa bile FENERBAHÇELİYİZ.'
16 Şubat Pazar günü saat 14:00 de Bağdat Caddesinde yapılacak olan 'TÜRKİYE için adalet; FENERBAHÇE için adalet' yürüyüşüne 180 kişi ile katılacağız. Tüm Türkiye' ye AF değil ADALET istediğimizi haykıracağız.
Sadece FENERBAHÇE için değil, TÜRKİYE içim yürüyeceğiz.
Mustafakemalpaşa Fenerbahçeliler Derneği

 

GEMLİK
16.02.2014 Pazar günü; Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlemiş olduğu Bağdat Caddesindeki , Türkiye için ADALET Fenerbahçe için ADALET yürüyüşüne Gemlik Fenerbahçeliler Derneği olarak katılacağımızı bilgilerinize arz ederiz.
Gemlik Fenerbahçeliler Derneği

 

HAYRABOLU
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet mitingine Hayrabolu Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz.
Hayranolu Fenerbahçeliler Derneği

 

HEREKE
16 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ BAĞDAT CADDESİNDE; FENERBAHÇELİ AVUKATLAR DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TÜRKİYE İÇİN ADALET-FENERBAHÇE İÇİN ADALET MİTİNGİNE HEREKE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK KATILIYORUZ. SAYGILARIMIZLA.
HEREKE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

 

MURATLI
Fenerbahçe Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye için adalet Fenerbahçe için adalet yürüyüşüne Muratlı Fenerbahçeliler Derneğimiz olarak yoğun bir katılımla iştirak edeceğiz. Tüm dernek yöneticilerimiz ve Muratlılı taraftarlarımızla 16 Şubat Pazar günü Bağdat Caddesi'nde Başkanımızın yanında olacağız.
Muratlı Fenerbahçeliler Derneği

 

İZNİK
GELİYORUZ
16 ŞUBAT 2014 GÜNÜ SAAT 14.00'DE, FENERBAHÇELİ AVUKATLARIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE BAĞDAT CADDESİ'NDE DÜZENLENEN YÜRÜYÜŞE BİZLERDE İZNİK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK KATILIYORUZ.
FENERBAHÇE İÇİN ADALET , TÜRKİYE İÇİN ADALET...
HAKSIZLIĞA, HUKUKSUZLUĞA KARŞI DİK DURMAK, BOYUN EĞMEMEK İÇİN ORDAYIZ.
CUMHURİYETİMİZİN DEĞERLERİ İÇİN, ADİL VE TARAFSIZ YARGILAMA İÇİN ORDAYIZ..
İznik Fenerbahçeliler Derneği

 

YALOVA
16 ŞUBAT PAZAR BİZ FENERBAHÇEYİZ DEMEYE GELİYORUZ ! 
HİÇ BİR GÜCE BOYUN EĞMİYORUZ YALOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK TARAFTARIMIZLA TAM KADRO BAĞDAT CADDESİNDEYİZ !!!
Yalova Fenerbahçeliler Derneği

 

SALİHLİ
16 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlediği "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe İçin Adalet" mitingine Salihli Fenerbahçeliler Derneği olarak katılıyoruz.
Salihli Fenerbahçeliler Derneği

 

MALKARA
16 ŞUBAT 2014 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN FENERBAHÇELİ AVUKATLAR DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ TÜRKİYE İÇİN ADALET FENERBAHÇE İÇİN ADALET MİTİNGİNE MALKARA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK KATILIYORUZ. 
MALKARA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

 

BURSA
16 Şubat 2014 tarihinde Fenerbahçeli Avukatlar Derneğinin TÜRKİYE İÇİN ADALET, FENERBAHÇE İÇİN ADALET sloganıyla düzenlediği yürüyüşe haklılığımızın ispatı ve de Her türlü haksızlığa, çetelerin hukukuna dur demek için BURSA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK katılacağımızı belirtiriz.
BURSA FENERBAKÇELİLER DERNEĞİ

 

TORBALI
16 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ BAĞDAT CADDESİNDE; FENERBAHÇELİ AVUKATLAR DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TÜRKİYE İÇİN ADALET-FENERBAHÇE İÇİN ADALET MİTİNGİNE TORBALI FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK KATILIYORUZ. 
TORBALI FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

 

AKŞEHİR
Bizler Akşehir Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu ve bütün üyeleri olarak Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin düzenlemiş olduğu 16 Şubat 2014 Pazar günü TÜRKİYE İÇİN ADALET FENERBAHÇE İÇİN ADALET yürüyüşüne gönülden destekliyor ve katılıyoruz. 
AKŞEHİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı