FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN SİYASETE KAPAK AÇIKLAMA

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN SİYASETE KAPAK AÇIKLAMA

Ankara'da gerçekleştirilen 3. kanlı saldırının ardından tüm dünyadan tepkiler gelemeye devam ediyor.İlginç bir tepkide Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktöründen geldi. İşte ayrıntılar

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ankara'daki bombalı saldırı nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Futbol önemsiz. İnsanlar yakınlarını, ailelerini kaybediyor" dedi.

KAYSERİ MAÇININ ARDINDAN

Kayserispor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, Ankara'da yaşanan bombalı saldırıdan dolayı futbol konuşmanın imkansız olduğunu belirterek, şunları söyledi:

İSTERDİM Kİ FUTBOL KONUŞALIM AMA

"Yaşanan olaydan dolayı çok büyük üzüntü duydum. İstedim ki futbol konuşalım ama mevcut şartlarda bu imkansız. Hepimiz ailelerimizi, hayatımızı düşünüyoruz. Futbol önemsiz. İnsanlar yakınlarını, ailelerini kaybediyor. O ailelerin yanında olduğumu belirterek içten baş sağlığı diliyorum. Anlayamıyorum.

58180.jpg

Çok üzgünüm, yapacak bir açıklama yok. Huzur olsun, barış içinde yaşasın insanlar. Hiçbirimizin ailesi güvenli değil bu şartlar altında. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı