Fenerbahçe Taraftarı Yürüyor

Fenerbahçe Taraftarı Yürüyor

Fenerbahçe taraftarları bu gün saat 19:07'de adalet için yürüyor.

Fenerbahçe Spor Klübü taraftar grupları UEFA'nın aldığı 2+1 yıl men kararından sonra büyük bir yürüyüş organizasyonuna hazırlanıyorlar. Fenerbahçeli tribün gruplarının hazırladığı ortak bildiri metnini olduğu gibi yayınlıyoruz.
 

TRİBÜN GRUPLARIMIZDAN ORTAK BİLDİRİ; 'TEK VÜCUT, TEK YÜREK'

Tribün gruplarımız, yarın yapılacak olan BÜYÜK FENERBAHÇE YÜRÜYÜŞÜ ile ilgili ortak bir bildiri hazırlayarak, tüm taraftarlarımız FENERBAHÇEMİZE destek olmaya davet etti. Açıklamanın tam metni şöyle;

Fenerbahçe saldırısı durmaksızın devam ediyor. Vicdanları körelmiş, dolandırıcı, fırsatçı koalisyon ve sahibinin sesi medya sabrımızı zorlamaya ısrarla devam ediyor.

Ve yeni perde: UEFA/MAFIA

Fenerbahçe taraftarı hep olduğu gibi alnının akına sürülmeye çalışılan lekeye tek yürek tepkisini gösteriyor.

Tribün gruplarımızın birliğinden doğan gücü ve münferit taraftarlarımızın yoğun katılımıyla, Pazar günü düzenlenecek olan BÜYÜK FENERBAHÇE YÜRÜYÜŞÜ'NDE tepkimizi tüm Dünya'ya gösteriyoruz.

Her bir maçı kalp tutulmasıyla izleyen taraftar, hırsı ve mücadelesiyle zoru başaran futbolcularımızın alın teri, kurgucuların masa başındaki pis oyunlarıyla kirletilemeyecek kadar kutsaldır diyoruz.

YENİDEN SOKAĞA İNİYORUZ!

Plandan, kumpastan, adaletsizlikten beslenen simsarlara sesimizi en güçlüsüyle YENİDEN DUYURUYORUZ.

30 Haziran Pazar günü, saat 19:00’da Suadiye Işıklarda

Bağdatdayız, her yandayız...

FENERBAHÇE DÜŞMANLARINA GEÇİT YOK!

FENERBAHÇE’DEN BAŞKA KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK, ONU KAYBETMEYE DE HİÇ NİYETİMİZ YOK!

Adalet için, hakkımız için, Fenerbahçe için YÜRÜYÜŞ VAR!

(Anadolu Yakası GFB, Cadde, FB Cepheye, Fenerbahçeliler Derneği (FeDeR), Group Legend, Lacivert, Sabahlayan Tayfa, Sol Açık, Son Nefes, Totem)