Fenerbahçe Son 3 Dakika da Denkleştirdi 2-2

Fenerbahçe Son 3 Dakika da Denkleştirdi 2-2

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü maçta Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı.

MAÇ SONA ERDİ 
Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Fenerbahçe, 2-0 geriye düştüğü maçta Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı.
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin golleri 68. dakikada Moussa Sow ve 90+3. dakikada Mehmet Topal'dan gelirken, Sanica Boru Elazığspor'un gollerini 11. dakikada Jake Jervis ve 27. dakikada Köksal Yedek kaydetti.
 
Sert Geçen maçta Fenerbahçe'den Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz, Sanica Boru Elazığspor'dan da Marvin Zeegelaar kırmızı kartla oyundan atıldılar. 
İLK YARI ELAZIĞSPOR 2-0 ÖNDEYDİ
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Sanica Boru Elazığspor'u konuk ediyor... Sarı-lacivertlilerin 28 gün sonra seyircisi ile buluştuğu mücadeleyi İlker Meral yönetti.

İLK YARI ELAZIĞ SPOR 2-0 ÖNDE 
 
 

Kadıköy'de taraftarının karşısında oynadığı son maçta Kardemir Karabükspor'a karşı 3-1 yenik ayrılan sarı-lacivertli ekip, seyircisinin önünde çıkacağı ikinci yarının ilk maçında 3 puanı hedefliyor.
 
Antalya'daki hazırlık kampının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda 1461 Trabzon (2-0) ve Bursaspor (3-2) maçlarını kazanarak moral bulan Fenerbahçeli futbolcular, rakibi karşısında kazanarak takımda oluşan olumlu havayı sürdürmek istiyor.
 
GÖKHAN VE CRİSTİAN CEZA SINIRINDA
 
Sarı-lacivertli takımda ligde 3'er sarı kartları bulunan Gökhan Gönül ve Cristian da ceza sınırında bulunuyor. Oyuncular cezalı duruma düşmeleri halinde Gaziantepspor maçında oynayamayacak.
 
İŞTE İLK 11'LER
 
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Salih Uçan, Cristian, Krasic, Kuyt, Sow
 
SB ELAZIĞSPOR: Ivesa, Adem, Bilica, Sedat, Orhan, Sane, Mustafa Sarp, Köksal, Zeegelar, Serdar, Jervis