FENERBAHCE OPERASYONU ACIGA CIKIYOR

FENERBAHCE OPERASYONU ACIGA CIKIYOR

Türk ve dünya medyası Turkiyedeki Yasama - Yurutme - Yargı kavgasını konusuyor ve her gecen gun yeni olaylar acıga cıkıyorken, 3 temmuz 2011 de baslayan FENERBAHCE operasyonu da gün yüzüne cıkmaya basladı. Yazarımız HANOGLU nun Twitterda baslattıgı 3 TEMM

Hanoğlu Hakan

25 Aralık 2013 günü sosyal medyada bir beyin jimnastigi yaptık.

Mevcut Hukumet - Emniyet - Savcılık  arasındaki komplo - operasyon - yolsuzluk  - tutuklamalar uzerine biraz goz gezdirince 3 temmuz 2011 deki komplo dedigimiz operasyon aklımıza geldi. O operasyonda da yıllarca haykırdıgımız usulsuzlukler olmus ama hic kimseye sesimizi duyuramamıstık.

Arkadaslarımıza - Takipcilerimize SORUN dedik neler olmustu o gunlerde. Aklınıza gelen neler var?

Binlerce soru geldi. Ama biri var ki, bir cok takipcimiz söz birliği etmişcesine aynı soruyu sordu :

"69.ncu Klasör 16.Dizi Sıra numaralı ihbar mektubu 4/7/2011de Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Abdurrahman Şimşek'e nasıl ulaştı?"




ilk baslarda dikkatimizi cekmeyen bu soru yuzlerce kez tekrarlanınca arastırmaya basladık ve ortaya bugünkü operasyonu bile etkileyecek, hatta 3 Temmuz organizatörünü ortaya cıkarabilecek bir hikaye cıktı.

BAKALIM neye işaret ediyordu okurlarımız ?

5 Temmuz 2011 gunu SABAH
gazetesinde bir haber cıktı


Haberin detaylarını okumak isteyenler için link burada :

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/07/05/futbolun-ergenekonu


3 Temmuz 2011 de Fenerbahceli Yöneticilerin sözde şike idddiaları ile başlayan Sürecin nasıl başladığını gosteren o haberin icerigi degil uzerinde duracagımız. Ohabere konu olan BELGE ve o BELGE nin SABAH Gazetesinin eline nasıl ulaştırıldığının üzerinde duracagız :

Once belgeye bakalım:



Artık konusunu herkesin bildigi 3 Temmuz Operasyonunu baslatan ihbar mektubu. Olgun Pekerin meshur davası. Ama Uzerinde duracagımız konu belgenin icerigi degil SABAH'a nasıl ulastıgı oldugundan haberin satır aralarına bakalım :


Gordugunuz gibi, ihbar mektubunun saat kacta geldiginden evrak numaralarına kadar her sey var.

Gazetenin tarihi 5 Temmuz, olay 3 Temmuzda patladı. 4 Temmuz gazeteleri yazdı. Yani tas catlasa 36 saat once BASIN a sızdırılan bir belge

PEKİ SORALIM :

1- Bu Belge bir Devlet makamına yapılan İhbar. Mail ya da evrak farketmez. Sorusturma oncesinde ortaya cıkmadıgına gore 3 Temmuz 2011 den en fazla 48 saat sonra BASINA kim sızdırdı bu belgeyi ?

2- Üç kişi olabilir önce Zekeriya ÖZ
 e gelmiş belge, oradan Nazmi ARDIÇ en son da Mehmet BERK.. Hangisi SABAH gazetesine verdi bu belgeyi ?

3- Hükümet ve Emniyetin madem bugünlerde Basına kim sızdırdı belgeleri araştırması yapıyorlar, Bunu ortaya çıkarması gerek. Hangisi verdi bu belgeyi Sabah gazetesine ?

4-  Bu belgenin basına ve kamuoyuna sızdırılması sabık İçişleri Bakanının da belirttiği gibi bir SUÇ



5- O zaman Bakanlıklar bu belgeyi basına sızdıranı cok kolay bulabilir. ÖZ - ARDIC veya BERK baskası olamaz

6- Peki bu belge neden sızdırıldı? Basına sızdıran kendisi mi düşündü, yoksa daha yukarılardan bir büyüğü mü bunu istedi Sağladı ?

7- TÜRKÇESİ : Zekeriya ÖZ veya diger iki kişi bu belgeyi hangi amacla ve kimin talimatıyla - izniyle yayınladıklarını DEVLET MAKAMLARINA açıklamalıdırlar..

Devletimiz madem bagırsakları temizleme operasyonu baslattı, 2 yıldır haykırdıgımız bu komplo yu yapan ORGANİZATOR de acıga cıkarılmalıdır.


Kaynak:Haber Kaynağı