Fenerbahçe Kimle Şike Yaptı

Fenerbahçe Kimle Şike Yaptı

Fenerbahçe Kongre Üyesi spor yazarımız Barış Oruç, son günlerde meydana gelen gelişmeler ile ilgili bir açıklama yaptı. Barış Oruç'un açıklaması şöyle; 


BÖYLESİ HUKUK KATLİAMI GÖRÜLMEDİ
 
Bundan 2-3 hafta önce yazmış oldugum bi yazıda CAS'ın da UEFA gibi hiçbir şekilde konuyu araştırmadan,incelemeden Türk polisinin hazırlamış olduğu fezlekeye göre karar vereceğini söylemiştim.Nitekim yanılmadım. Boylesine bir hukuk katliamı görülmüş şey değil.
İddia edilen hiçbir şey kanıtlanmadı. Fenerbahçe'ye gönül verenlerin ve kamuoyunun bilgilendirilmesi beklenirken hiçbir yetkili "alın bu Emenike'nin para sayarken ki görüntüleri,bunlarda Fenerbahçe'den şike parası alan kurumlar ve kişiler" demedi,diyemedi.
 
FENERBAHÇE KİMLE ŞİKE YAPTI
 
Şike zina gibidir tek taraflı olmaz alanı vereni vardır.Tek taraflı olursa tecavüzdür. Şimdi Soruyorum Size FENERBAHÇE Kime Tecavüz Etti ?
Biz bu oyunun kimler tarafından kurgulandığını çok iyi biliyoruz.Her zaman "biz Atatürk'ün kulübüyüz ve onun askerleriyiz" diye bas bas bağıran Fenerbahçe'den başlanmayacaktı da nereden başlanacaktı?
Kim ne derse desin "iddia edilenler kanıtlanmadikca ve kamuoyuna sunulmadıkça kimse bu taraftara Fenerbahçe'nin şike yaptığıni söyleyemez.Çamur at izi kalsın zihniyetiyle adalet dağıtamazsınız.
Herkesin de bildigi gibi Gerçeklerin Bir Gün Ortaya Çıkmak Gibi Kötü Bir Huyu Vardır!!