FENERBAHÇE KAFİLESİ STADYUMDAN BÖYLE ÇIKARILDI

FENERBAHÇE KAFİLESİ STADYUMDAN BÖYLE ÇIKARILDI

Çevik kuvvet midibüslerinden inen teknik heyet ve futbolcular havalimanına giriş yaptı.

 

 

TRABZON'da olaylı maçtan sonra Fenerbahçe kafilesi, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun ambulans ve itfaiye giriş ve çıkışının yapıldığı kapıdan geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılarak zırhlı çevik kuvvet midibüsleri ile havalimanına götürüldü. Sarı Lacivertli ekip İstanbul'a uçtu.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Fenerbahçe kafilesi bir süre stadyumda bekletildikten sonra, stadyumunun deniz tarafındaki kale arkası tribün tarafında bulunan ambulans ve itfaiye giriş ve çıkışının yapıldığı kapıdan geniş güvenlik önlemleri altında çıkartıldı.

ZIRHLI MİDİBÜS

Çevik Kuvvet ekiplerine ait 3 zırhlı midibüse bindirilen kafile, sivil polis ekipleri ve TOMA eşliğinde Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne getirildi. Çevik kuvvet midibüslerinden inen teknik heyet ve futbolcular havalimanına giriş yaptı.

POLİSE TEŞEKKÜR

444444.jpg

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, midibüsten inerken polis memuruna teşekkür etti. Fenerbahçe kafilesi, uçakla İstanbul'a hareket etti.

FUTBOL FEDERASYONUNDAN AÇIKLAMA

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları nedeniyle maçın hakemi Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ilk açıklama geldi.

TFF'nin resmi sitesinden "Trabzonspor-Fenerbahçe müsabakası tatil edildi" başlıklı açıklama şu şekilde:

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. Hafta müsabakası, maçın 89. dakikasında müsabakanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir.

STADYUM ÖNÜNDE TOPLANAN TARAFTARLAR UZAKLAŞTIRILDI

Bu arada, karşılaşmanın ardından Avni Aker'in protokol giriş önünde toplanan taraftar grubu, uzun bir süre bekleyiş sonrasında polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı