FENERBAHÇE İSTANBUL'DA AZİZ YILDIRIM KARŞILADI

FENERBAHÇE İSTANBUL'DA AZİZ YILDIRIM KARŞILADI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Zırhlı araç gelene kadar yerinizden kıpırdamayın" talimatını vermişti.

Trabzon'da takım otobüsü saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesi İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına indi

TAKIMI BAŞKAN YILDIRIM KARŞILADI

Trabzon'da takım otobüsü saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesi İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına indi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ve yöneticilerin de karşıladığı kafileye havaalanına gelen taraftarlarda yakın ilgi gösterdi. Taraftarlar futbolcuları meşaleler ile karşılarken, tazahüratlar ile de futbolculara destek verdiler.
İstanbula gelen sarı lacivertli futbolcular daha sonra takım otobüsüne binerek Samandıra Can Bartu Tesislerine hareket ettiler.

BU BİR VAHŞET

İlhan Ekşioğlu "Öncelikle dualarımız şoförle Allah korudu hepimizi. Söyleyecek hiçbir şey yok bu vahşet. Bunu körükleyenler utansın. Söylenecek birşey yok bu bir vahşet. Silahtan bahsediyoruz, candan bahsediyoruz. Öncelikle yaralı şoför arkadaşımıza acil şifalar diliyorum." şeklinde konuştu

ZIRHLI ARAÇ GELİNCEYE KADAR KIPIRDAMAYIN

Rize'den dönerken Fenerbahçe kafilesinin saldırıya uğramasından sonra telefonla hemen Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile telefonla irtibata geçen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Zırhlı araç gelene kadar yerinizden kıpırdamayın" talimatını vermişti. Fenerbahçe kafilesi olay yerine gelen zırhlı araçla Trabzon Havaalanı'na vardı ve kafilenin bindiği uçak 00.10 gibi havalandı.
Başkan Aziz Yıldırım da takımı karşılamak üzere uçağın ineceği Sabiha Gökçen Havaalanı'na doğru yola çıktı.

foto-galeri-kopru-039.jpg

SALDIRI ANINDAN GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı