FENERBAHÇE -GALATASARAY DERBİ BİLETLERİNDE ŞOK

FENERBAHÇE -GALATASARAY DERBİ BİLETLERİNDE ŞOK

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin bilet satışı dün başladı. Ancak satış başlar başlamaz bir sorun oluştu.

 

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasının en önemli maçında pazar akşamı Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda lider Galatasaray’ı ağırlayacak. Bir derbi karşılaşması olması dışında Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında kritik bir öneme de sahip olan mücadelenin bilet satışına ise dün başlandı.

SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN SATILIYOR

Bilet satışı PassoLig’in internet sitesi Passo.com.tr’den yapılıyor ancak saat 14′te satışına başlanan biletlerin sadece Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyeler gibi kısıtlı bir gruba satılmasına rağmen sitenin geçici süreyle de olsa çöktüğü görüldü.

GELEN SATIŞ PERŞEMBE GÜNÜ

Yıllardır taraftarların derbi öncesi sabahın erken saatlerinde gişe kuyruklarında beklemek zorunda kaldığı, sürekli karaborsacılarla muhattap olduğu dönemler artık sona erdi ancak bilet çilesi de bir türlü bitmedi. Bugün sınırlı sayıda taraftara satılmasına rağmen sorun yaşanması, biletlerin perşembe günü genel satışa çıkmasıyla beraber ne gibi sorunların ortaya çıkabileceğinin adeta habercisi oldu.

KAYNAK; http://www.fbtaraftari.com/

Kaynak:Haber Kaynağı