FENERBAHÇE 90 A TAKTI...

FENERBAHÇE 90 A TAKTI...

Şampiyonlar Ligi Öneleme maçında deplasmanda Avusturya'nın Salzburg ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, hem BARONI'nin 90 + 5 teki penaltı golüyle UMUTLU DÖNÜYOR; hem de bu gol sonrasında özellikle yabancı futbolcuların TAKSİM ve GAZ MASKESİ ni hatırlatan sev

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Avusturya'dan Salzburg ile karşı karşıya geldi.
 
68. dakikada Alan'ın attığı golle skorda üstünlüğü ele geçiren Salzburg'un bu golünden sonra hareketlenen FENERBAHÇE, .81. dakikada Sow 'un direkten dönen şutu ile yürekleri ağza getirdi.  Oyunun son bölümlerinde oyundan düşen rakibi karşısında skoru eşitlemek için yüklenen Fenerbahçe, 90+5. dakikada penaltı kazandı. Oyuna sonradan giren Baroni, topu; kaleciyle farklı köşelere gönderince tur için büyük avantaj elde etti.
 
Karşılaşmanın rövanşı 6 Ağustos Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Baroni, ''Bu maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Nitekim zorlu da bir maç oldu. Zaman zaman zorlandık. Ancak oyunun kontrolünü de elimize aldık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bunu sonunda da sahadan iyi bir skorla ayrıldık''dedi. Cristian, ''Ben Kadıköy'de farklı olacağını düşünüyorum. Taraftarımız ciddi bir güce sahip ve bugün de gördük ki Fenerbahçe nerede oynarsa oynası taraftarı hep yanında. Kadıköy'de turu geçeceğimizi düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Sow ise TV'de:

''2 haftadan beri çalışıyorum. Allah'a şükür ritmimi kazanmaya çalıştım. Yedek başladım. Sonradan oyuna giren oyuncu ne yapması gerekiyorsa ben de onu yaptım. Özelikle son 20-25 dakika oyuna hükmettik. Pozisyonlar da bulduk. Bugün iyi bir takımla karşı karşıya kaldık ve bizi en iyi şekilde ağırladılar. Topla çıkan iyi takımla oynadık. Kolay olmayacak. Deplasmanda gol atmak çok önemli. İstanbul'da tüm taraftarımıza ihtiyacımız var'' açıklamalarında bulundu.

Golün ardından yaptıkları T işareti ve Maske hareketi konusundaki soruları gülerek cevaplamayan oyuncular, Taksim ve Gaz Maskesi mi hatırlatılıyor imasını akıllara getirdiler. Sosyal Medya bu sevinc hareketi sonrasında bir çok taraftarın yorumlarıyla hareketlendi :