FEDERASYON Ünal AYSAL'ı BOMBALADI .. Akıl ve Mantık Süzgeciniz Var mı?

FEDERASYON Ünal AYSAL'ı BOMBALADI .. Akıl ve Mantık Süzgeciniz Var mı?

Türkiye Futbol federasyonu, Ünal AYSAL'ın son günlerdeki Federasyon karsıtı açıklamaları nedeniyle ZEHİR ZEMBEREK bir açıklama yaptı

FEDERASYON'un resmi web sitesinden yaptıgı acıklamanın TAM METNİ :

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=18630#.UgC-c7BcU9g.twitter


Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Ünal Ünal Aysal'ın, bugün bir gazetede yer alan, "Federasyonumuz kurullarının tayininin bir başka kulübümüz tarafından yaptırıldığına, Galatasaray'dan bir tek kurul üyesinin olmadığına" ve "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in geldiği gün Galatasaraylı bulduğu profesyonelleri dışarı çıkardığına" yönelik sözlerinin, gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır.

Değerli kulübümüzün başkanının, hayatın olağan akışına aykırı olduğu kadar, akıl ve mantık süzgecinden geçirilmediğine inandığımız açıklamalarını, medyaya ifade etmek bir yana, bir an olsun düşünüyor olması bile ne acıdır.

Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu, Genel Kurul iradesiyle seçilip göreve başladığı tarihten itibaren sürekli olarak futbolun tüm paydaşlarını sağduyuya, sükunete, aklıselim davranmaya davet etmiş, tüm aldığı kararlar ve açıklamalarda bu hissiyatı göz önünde bulundurmuştur.

Şunu özellikle ifade etmek isteriz: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve geldiklerinde personel yönetim sisteminde sadece liyakati ve iş verimliliğini esas almıştır. Sayın Ebru Köksal'ın, Federasyonumuzdan ayrılış gerekçesini başka türlü izah etmeye çalışmak ve hatta kalkışmak, niyet okuyuculuğu yapmakla eşdeğerdir.

Sayın Lütfi Arıboğan ise Yönetim Kurulu üyesi olduğu için bizler göreve gelmeden önce Federasyonumuzdan ayrılmışlardır.

Kaldı ki, Federasyonumuzun halihazırda Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin de, Değerli Galatasaray Kulübümüzün bir üyesidir.

Bu nedenle Sayın Aysal'a iyi niyetli tavsiyemiz; 'açıklamalarından önce gerekli araştırma ve soruşturmayı yapması' olacaktır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun görevi ve sorumlulukları açıktır ve bellidir. Federasyonumuz Yönetimi, bu çizilen sınırlar içerisinde tüm kulüplerimize eşit mesafede durmaya, değerlerine sahip çıkmaya ve sadece doğruları savunmaya devam edecektir.

Türk futbolunun huzura ihtiyacı vardır. 2013-2014 Futbol Sezonu'nun başlamasına iki haftadan daha az bir süre kala, futbolseverlerimizi ayrıştıracak, kutuplaştıracak, karşı karşıya getirecek açıklama ve eylemlerle futbolumuzu kaos ortamına sürüklemek isteyenlere, görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde izin verilmeyecektir.

Aklın, mantığın, sağduyunun en büyük dostumuz olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu