FECİ KAZADAN ÖNCE ÇEKİLMİŞ 4 GENCİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

FECİ KAZADAN ÖNCE ÇEKİLMİŞ 4 GENCİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

3 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği 1'inin de ağır yaralandığı korkunç kazanın yaşanmasından sadece iki saat önce lüks otomobilin içinde çekilen cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.

Bu görüntüler gençlerin ölüme gittiği lüks otomobilde korkunç kazanın yaşanmasından sadece 2 saat önce çekildi. Aynı otomobilde kısa aralıklarla çekilen görüntülerin birinde sürücüyle yanındaki arkadaşı otomobilin teknik özelliğini konuşuyor. Diğer görüntüde geçlerin bu kez farklı koltuklarda oturdukları, bu sırada da müzik dinledikleri görülüyor.

ŞİLE YOLUNDA FECİ KAZA: 3 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ÖLDÜ HABERİ İÇİN

ÇEKTİKLERİ GÖRÜNTÜYÜ ARKDAŞLARIYLA PAYLAŞTILAR

Kısa aralıklarla çekildiği anlaşılan iki görüntüyü gençler diğer arkadaşlarıyla paylaştı. Bu paylaşımdan sonra da korkunç kaza yaşandı. gençlerin görüntülerde sohbet ettikleri görülüyor.

EMNİYET KEMERİ TAKILI BERCA OTOMOBİLDEN AĞIR YARALI OLARAK ÇIKTI

Görüntülerin birinde otomobilin direksiyonundaki Oğulcan Satılmış ile yanında kemeri takılmış olarak oturan Berca Bezzaz görülüyor. Berca otomobilden ağır yaralı olarak çıktı. İkinci görüntüde ise Satılmış'ın yanında Berkay Orcan'ın oturduğu, ono otomobilin özelliğiyle ilgili sorular sorduğu görülüyor.

ÜNİVERSİTELİ GEÇLERİN CENAZELERİ ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Şile'de meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 3 üniversite öğrencisinin cenazeleri Ümraniye Araştırma Hastanesi'nden alındı. Oğulcan Satılmış (22), Berkay Orcan (20) ve Berra Özel (20)'in cenazeleri otopsi için Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Şile otobanı Çekmeköy Taşdelen Mevkii'nde Şile istikametinde park halindeki TIR'a arkadan çarpan lüks aracın içindeki 4 üniversite öğrencisinden 3'ü olay yerinde hayatını kaybetmiş, 1'i ise ağır yaralanmıştı. Kazada yaralanan Berca Bezzaz'ın (20) ise halen Ümraniye Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Öte yandan ölenlerin yakınları otomobilin kiralık olduğunu söyledi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı