FBI kameralarımıza izinsiz erişebiliyor

FBI kameralarımıza izinsiz erişebiliyor

.

 Bilgisayarlarımız, akıllı telefonlarımız ve tabletlerimiz hayatımıza renk katan ögeler. Özellikle son birkaç yılda her tarafımız teknolojik cihaz, her teknolojik cihaz kamera doldu. Bu kameralar genellikle eğlenceli paylaşımlar ve keyifli sohbetler yapmak için kullanılıyor. Peki hiç bu kameraların size baktığını düşündünüz mü? Teknoloji gündemine düşen son haberler, biraz kafa karıştırıcı biraz da korkutucu görünüyor. Son iddialara göre FBI, İnternet’e bağlı elektronik cihazlarımızın kameralarına bizden habersiz erişebiliyor ve bu kameraları Yüzüklerin Efendisi serisindeki Palantir taşı gibi kullanabiliyor.

Şok iddia: FBI kameralarımıza izinsiz erişebiliyor yüzüklerin efendisi palantir kamera gizliliği internet güvenliği hack fbi kameralarımıza erişebiliyor FBI zui slider internet haber haber guvenlik haber

Washington Post’a konuşan eski FBI Operasyonel Teknoloji Bölümü Direktörü Marcus Thomas, FBI’ın bu teknolojiye yıllardır sahip olduğunu söylüyor. Bu bilgiyi paylaştıktan sonra Marcus Thomas’ın hayatı tehlike altına girer mi bilemiyoruz ama, açıkçası bu durum epey can sıkıcı. Bakalım konu hakkında daha fazla bilgi karşımıza çıkacak mı.

Kaynak:hardwareplus