"FAZLA İŞ YAPIYORUM" CİNAYETİNİN ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

"FAZLA İŞ YAPIYORUM" CİNAYETİNİN ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Göktürk’te bir çiftlikte “Ben senden daha fazla iş yapıyorum” tartışması yapan yabancı uyruklu iki işçi arasında başlayan kavga cinayetle bitti. Türkmenistan uyruklu Muhammet İ.’yi öldürdükten sonra yakalanan Pakistan uyruklu Murat...

Göktürk’te bir çiftlikte “Ben senden daha fazla iş yapıyorum” tartışması yapan yabancı uyruklu iki işçi arasında başlayan kavga cinayetle bitti. Türkmenistan uyruklu Muhammet İ.’yi öldürdükten sonra yakalanan Pakistan uyruklu Murat B. “Bana çiftliğe yeni geldiğim için bütün işleri yaptırmaya kalktı. Bu nedenle kavga ettik.” dedi.

Göktürk’teki bir çiftlikte ,1 ay önce işe giren Pakistan uyruklu Murat B.(39) ile 2 yıldır çiftlikte çalışan Türkmenistan uyruklu Muhammet İ.(25) arasında, 5 Ekim’de tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından Murat B., bıçakla, Muhammet İ.’yi yaraladı. Aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içinde yerde kalan Muhammet İ. hayatını kaybetti. Çiftlikten kaçarak izini kaybettiren katilin yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan aramalarda şüpheli Maltepe’de kaldığı bir adreste yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Murat B. İfadesinde, “ ‘Muhammet, sen yeni geldin, işleri sen yapacaksın.’ diyerek, bütün işleri bana yaptırıyordu. Çok bunaldım, bu nedenle öldürdüm” dedi. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından, sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı