Fazıl Say ; ' Referandum sonucunu hissediyorum '

Fazıl Say ; ' Referandum sonucunu hissediyorum '

“Referandumda “evet diyeceğim” ya da “kararsızım” diyen kitlelerin, fikrini açıklayamayan kamu çalışanlarının, bu radikal değişimi asla içine sindiremeyen o “ünlü simalar”ın, “HAYIR” diyeceğini hissediyorum

Bir çok kere hedef gösterilmesine, tehdit edilmesine linç girişimlerine rağmen bu güne kadar hiç bir konuda düşüncesini söylemekten çekinmeyen dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say yine ibretlik bir açıklama yaptı.

SİNDİREMEYEN AMA ÇEKİNEN KİTLE DE HAYIR DİYECEK

Fazıl Say, başkanlık sistemini içine sindiremeyen ancak fikrini söylemekten çekinen kitlenin de HAYIR oyu vereceğini; böylelikle 16 Nisan'da bir sürpriz olacağı ve oylamanın HAYIR lehine sonuçlanacağını hissettiğini söyledi.

FİKRİNİ SÖYLEMEKTEN HİÇ ÇEKİNMEDİ
      
Aylardır konuşulan 16 Nisan referandumuna sadece 6 gün kaldı. Bugüne kadar sosyal medya üzerinden birçok ‘EVET’ ve ‘HAYIR’ kampanyası başlatıldı. Ünlü isimler de, vatandaş da fikir ayrılığına düştü. Kimi oyunu açıklarken, kimi de siyasetten ve fikirlerini açıklamaktan uzak durdu. 

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Her konuda rengini belli eden Fazıl Say, Instagram hesabında paylaştığı yazıda oyunu söylemekten çekinen bazı ünlü simaların da ‘HAYIR’ vereceğini düşünerek, sonucun HAYIR’cılar tarafından pozitif sonuçlanmasını beklediğini açıkladı.

İŞTE O CESUR PAYLAŞIM

“Referandumda “evet diyeceğim” ya da “kararsızım” diyen kitlelerin, fikrini açıklayamayan kamu çalışanlarının, bu radikal değişimi asla içine sindiremeyen o “ünlü simalar”ın, “HAYIR” diyeceğini hissediyorum ve her ne denenirse denensin, her ne dönerse dönsün 16 Nisan akşamı bir sürpriz olacak; Pozitif olsun.”

İlgili Haberler