FATURA KAVGASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

FATURA KAVGASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde bir ay önce aldığı cep telefonu hattına 300 lira fatura gelmesi üzerine sinirlenen E.S. işyeri sahibi Halil Savaş ile tartıştı. Tartışmaya E.S.’nin beş akrabası da karışınca çıkan kavgada Halil Savaş...

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde bir ay önce aldığı cep telefonu hattına 300 lira fatura gelmesi üzerine sinirlenen E.S. işyeri sahibi Halil Savaş ile tartıştı. Tartışmaya E.S.’nin beş akrabası da karışınca çıkan kavgada Halil Savaş tabancayla, çocukları Ümit Savaş bıçakla, 23 yaşındaki Hamit Savaş ise darp edilerek yaralandı.

Olay İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir ay önce 59 yaşındaki Halil Savaş’ın sahibi olduğu işyerinden cep telefonu hattı alan 25 yaşındaki E.S. 300 lira fatura geldiği gerekçesiyle işyeri sahibiyle tartıştı. Tartışmaya E.S.’nin yanında bulunan akrabaları A.T. , F.B., M.U., F.S., ve İ.S.’nin de karışmasıyla kavga çıktı. Çıkan kavgada işyeri sahibi Halil Savaş (59) tabancayla karnından yaralanırken dükkanda bulunan çocukları Ümit Savaş (24) bıçakla karnından ve Hamit Savaş (23) ise darp edilerek yaralandılar.

Vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Durumu ağır olan Halil Savaş ameliyata alınırken çocukları ise ayakta tedavi edildiler. Olayın ardından kaçan altı kişi polis tarafından aranıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı