Fatma Şahin’in klavuzu Gökçek

Fatma Şahin’in klavuzu Gökçek

AK Parti Gaziantep büyükşehir belediye başkan adayı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e en büyük desteği Melih Gökçek veriyor.

AK Parti Gaziantep büyükşehir belediye başkan adayı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin çalışmalarına hızlı başladı.
 
Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le bir sohbet gerçekleştiren çiçeği burnundaki başkan adayı Fatma Şahin, Melih Gökçek'ten önemli tüyolar aldı.
 
Şahin, sosyal medyada palaştığı fotoğrafa 'tecrübe paylaşımı önemlidir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le bugünkü sohbetimizden' diyerek bu anı takipçileriyle paylaştı.
 
Fotoğrafta Gökçek'in Şahin'e belediyeciliğin kitabından tecrübelerini anlattığı görüldü.
 
Gökçek ise twitter hesabından yaptığı açıklamada  "Değerli Bakanıma Gaziantep'te başarılar. İnşallah AK Parti'nin ilk kadın belediye başkanı olarak büyük işler başaracak" dedi.
 
Gökçek'in paylaşımına sosyall medyada pek çok yorum gelirken, "Klavuzu Gökçek olduğuna göre, başkan seçildiğinde ODTÜ'den ayrılarak kurulan Gaziantep Üniversitesi'nin kampüsü için bir güzellik düşünüyordur" yorumu dikkat çekti.
 


kaynak: haberand.com

@eyraeyup

Kaynak:Haber Kaynağı