FATİH'TE BİR KADIN SOKAK ORTASINDA KURŞUNLANDI

FATİH'TE BİR KADIN SOKAK ORTASINDA KURŞUNLANDI

FATİH Kocamustafapaşa'da 26 yaşındaki bir kadın sokak ortasında kurşunlandı. Saldırıda ağır yaralanan kadın Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi'ne götürüldü.

Güncelleme

FATİH'te İran uyruklu sevgilisi Akram Naghızdeh'i tabancayla vurarak ağır yaralayan Tamer V. polis tarafından yakalandı. Sevgilisini vurmadan önce dövdüğü öğrenilen şüphelinin sorgusuna Cinayet Büro Amirliği'nde devam ediliyor.


Fatih, Kocamustafapaşa, Şırlağan Sokak'ta bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda İran uyruklu Akram Naghıbzdeh isimli kadın sokak ortasında bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı. Ensesinden tabanca mermisiyle vurulan genç kadın çevredekiler tarafından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

SORGUSU SÜRÜYOR


Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı Akram Naghıbzdeh'in sevgilisi Tamer V.'nin yaptığı tespit etti. Ekipler olaydan sonra kaçan Tamer V.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Şüphelinin olayla ilgili sorgusu devam ediyor.

BİRLİKTE YAŞIYORLARDI


Bu arada görgü tanıklarının ifadelerine göre, yaklaşık bir ay önce bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başlayan sevgililerin sık sık kavga ettikleri öğrenildi. Olay gecesi Tamer V.'nin tartıştığı genç kadını önce dövdüğü daha sonra tabancayla vurarak ağır yaraladığı öğrenildi.

FATİH Kocamustafapaşa'da 26 yaşındaki bir kadın sokak ortasında kurşunlandı. Saldırıda ağır yaralanan kadın Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi'ne götürüldü. Saldırganın kadına arkadan yaklaştığı ve silahın tetiğine bastığı belirtiliyor. Polis, kimliği belirlenen, olaydan sonra kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 

FATİH'TE BİR KADIN SOKAK ORTASINDA KURŞUNLANDI

Kaynak:Haber Kaynağı