Fatih'te Baba Cinayeti

Fatih'te Baba Cinayeti

Babasını ensesinden bıçaklayarak öldürdü

Babasını ensesinden bıçaklayarak öldürdü
Fatih'te Ahmet Uvgun, sokak ortasında henüz bilinmeyen bir nedenle babası M.Salih Akkoyun’u ensesinden defalarca bıçakladı.


Çağatay KENARLI - İhsan YALÇIN / İSTANBUL
09.02.2013 08:11
 
 Ağır yaralı baba olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Olay, İskender Paşa Mahallesi İmam Murat Sokağı'nda saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, annesinin kızlık soyadını kullanan Ahmet Uvgun 15 yıl önce evi terk eden babası M.Salih Akkoyun(47) ile olaydan önce bir kahvede buluştu. Bir süre sohbet eden baba ile oğul henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Baba M. Salih Akkoyun tartışma esnasında oğluna sinirlenerek dışarı çıkıp yürümeye başladı. Ahmet Uvgun’da babasını yolda yürüdüğü sırada arkasından takip etti. Daha sonra Ahmet Uvgun yanında bulunan bıçakla babasını ensesinden defalarca bıçakladı.
 
BABASININ CESEDİNE TEKMELER ATTI
Babasının ensesine sapladığı 6 bıçak darbesine rağmen öfkesi dinmeyen Ahmet Uvgun yerde can çekişen babasının kafasına ve vücuduna tekme attı. Yaşanan olayları gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler talihsiz babanın hayatını kaybettiğini belirledi.
 
KAÇAMADAN YAKALANDI
Cinayet sonrasında hiçbir şey olmamış gibi yürüyerek uzaklaşmak isten Ahmet Uvgun'u olay yerine gelen polis ekipleri yakalayarak Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. 
 
KİMSEYE ZARARI OLMAYAN BİR İNSANDI
Öldürülen kişiyi uzun yıllardır tanıdığını belirten Muharrem Gürbüz, "Salih abi, boyacılık yapıyordu. Kimseye zararı olmayan bir insandı. Herkes onu boyacı Salih olarak tanırdı. Kendisini dün görmüştüm. Tesadüfen buradan geçiyordum. Buraya baktığımda cinayet işlenmiş. Niye vurdular bilmiyorum ama çok üzüldüm. Kamera tespitlerine göre oğlu 2-3 bıçağı arkadan vurduktan olay yerinden kaçtığı sırada yakalandı. Salih'i 20 yıldan beri tanırdım. 48-50 yaşlarında bir arkadaştı. Birlikte oturup çay içerdik" dedi.