FATİH ÜREK'TEN DEMET AKALIN'A UYARI

FATİH ÜREK'TEN DEMET AKALIN'A UYARI

Demet Akalın ile Hande Yener arasındaki gerilime Fatih Ürek de dahil oldu.

Demet Akalın ile Hande Yener arasındaki gerilime Fatih Ürek de dahil oldu.

İki ünlü sanatçı Demet Akalın ve Hande Yener arasında gerilim yaşanmıştı.

Demet Akalın, Hande Yener’e “Sahne açamayanlarla beni karıştırmayın” şeklinde gönderme yapmıştı. Hande Yener ise daha önce defalarda sahne aldığı Sahne İstanbul’dan gönderme yapan Demet Akalın’a yanıt vermekte gecikmemişti.

Demet Akalın’ın sahnesi iptal edilince Hande Yener fırsatı kaçırmamış ve  Twitter üzerinden  ”Lütfen beni 2 ay full doldurduğum mekanda, ikinci kez sahne açamayanlarla karıştırmayın” diyerek ilginç bir yanıt vermişti. Demet Akalın’ın sahnesi iptal olunca yerine Fatih Ürek, sahneye çıkmıştı.

Önceki gün Cookshop restoranda rastladığımız Ürek’e Hande yener ile Demet Akalın arasındaki gerilim sorulunca “Beni ilgilendiren bir konu değil. Ben sahneme bakarım. İki sanatçı arasında böyle bir gerilimin geçtiğini de sahne aldıktan birkaç gün sonra öğrendim. Ama şunu söylemek istiyorum bence Hande Yener Türkiye’de sahnesi en iyi olan kişidir. Demet Akalın’ın da bir şey söylerken, ne söyleyeceğini iyice tartıp söylemesinde fayda görüyorum” diyerek Akalın’ı eleştirdi.

Sümbül ağa olmak isterdim

Muhteşem Yüzyıl dizisinin sıkı bir takipçisi olduğunu söyleyen Fatih Ürek, ‘Ben bu dizi ile yaşıyorum, iki haftadır ağlıyorum, Halit Ergenç’i de çok yakinen tanırım ama o benim için artık  Halit değil. Ben onu gerçekten Sultan Süleyman olarak görüyorum, onu görünce gerçekten Kanuni’ye sarılır gibi sarılıyorum’ dedi. Muhteşem Yüzyıl dizisinde kendisine hangi rolü yakıştırdığını söyleyen Fatih Ürek, ‘Bir saray görevlisini oynayabilirim, Sümbül ağa karakteri çok başarılı, bir paşayı da oynayabilirdim’ dedi.