FATİH TERİM: GÖRMEDİM, DUYMADIM, BİLMİYORUM

FATİH TERİM: GÖRMEDİM, DUYMADIM, BİLMİYORUM

Fatih Terim'den 'Volkan' açıklaması…

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kazakistan maçı öncesi ısınırken taraftarların tepkisi üzerine sahayı terk eden kaleci Volkan Demirel'in, oynayamayacak durumda olduğu için kadrodan çıkarıldığını söyledi. Terim ayrıca, stadı terk ettiği iddia edilen Volkan Demirel'in soyunma odasında olduğunu söyledi.

Türkiye'nin Kazakistan'ı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Terim, karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Kötü bir başlangıç yaptık turnuvaya. Bu galibiyet inşallah herkese moral olur. Biz de bundan sonraki maçlarımızın tamamını kazanırız inşallah. Bütün maçlarımızı kazanmak için uğraşacağız, ama kolay değil. Kredilerimizi bir hayli yediğimiz ortada. Bugün oyunun tamamı kontrolümüz altında geçti. İlk yarıda oyuncularım mükemmel oynadı. İnşallah hep böyle istekli olacağız."

Maç öncesinde Volkan Demirel'in yaşadığı olayla ilgili de Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

"Dışarıda ne oldu ben de bilmiyorum. Bu süreci hep beraber değerlendirip sağlıklı şeyler söyleriz. Volkan ile görüşmem lazım, arkadaşlarla görüşmem lazım. Net olarak bir bilgi sahibi olmalıyım. Ama Volkan oynayamayacak durumdaydı ve kadrodan çıkardık. Kendisi buradaydı tabii ki, soyunma odasındaydı. Üzgündü tabii."

Kaynak:Haber Kaynağı