FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ'NDE AYNI ANDA İKİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ'NDE AYNI ANDA İKİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü'nde çift yönde yaşanan iki ayrı intihar girişimi trafiği felç etti. İhbar üzerine köprüye çok sayıda polis ekibi ve tedbir amaçlı ambulans sevk edildi. İntihar girişimi nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde...

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü'nde çift yönde yaşanan iki ayrı intihar girişimi trafiği felç etti. İhbar üzerine köprüye çok sayıda polis ekibi ve tedbir amaçlı ambulans sevk edildi. İntihar girişimi nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçişte trafikte yoğunluk yaşandı.

Saat 00.20'te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa Yakasına geçmekte olan bir otomobil sürücüsü yolun ortasında aracını park ederek intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polisler arabanın etrafına şerit çekerek incelemede bulunurken, otomobil üzerindeki Türk bayrağı dikkat çekti.

İkinci intihar girişimi ise yaklaşık 10 dakika sonra bu kez Avrupa Yakasından Anadolu Yakası'na geçişte yaşandı. Polisler köprünün korkuluklarına gelip kendini aşağıya bırakmakla tehdit eden kişiyi ikna etmek için uzun uğraş verdi. Öte yandan deniz polisi de köprü altında tedbir amaçlı devriye attı.

4 SAATTE İKNA EDİLDİLER…

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki intihara teşebbüs eden iki kişi yaklaşık dört saat süren çabaların ardından, eylemlerinden vazgeçirildi. İntihar girişimleri nedeniyle Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte aşırı trafik yoğunluğu yaşanırken, Avrupa'dan Yakasından Anadolu Yakası yönündeki intihar girişimi trafiği etkilemedi. İntihar teşebbüsünde bulunan iki kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı