Fatih Erbakan, Erdoğan'ı Çok Ağır Eleştirdi !

Fatih Erbakan, Erdoğan'ı Çok Ağır Eleştirdi !

"Bize İslam alemi ve millet olarak iktidara geldiği zaman geçmişini unutmayacak, iktidara geldiği zaman gömleğini çıkarmayacak adam lazım

ERBAKAN: BİZE İKTİDARA GELDİĞİNDE GÖMLEĞİNİ ÇIKARMAYACAK ADAM LAZIM
 

Saadet Partisi'nden ayrılan Has Parti eski lideri Numan Kurtulmuş'u AKP'ye transfer eden Başbakan Erdoğan'a, Rahmetli Hocası Erbakan'ın oğlundan taş gibi ağır eleştiri geldi. Diyarbakır'da gövde gösterisi yapan Fatih Erbakan konuşmasının bir bölümünde isim vermeden, Erdoğan'a göndermelerde bulundu.

Has Parti'den AKP'ye geçen Numan Kurtulmuş'un eski eleştirilerine benzeyen konuşmasın da, iktidara geldiklerin de "patriotları söküp atacağız" diyen Fatih Erbakan, kendisini dinleyen partililerden yoğun ilgi gördü. Rahmetli babası Necmettin Erbakan'ın sağlığında Erdoğan ve AKP politikasına yaptığı ağır eleştirileri aratmayan, Fatih Erbakan, "bu hızla gidersek 10 yıla kalmaz iflas bayrağını dikeriz" dedi.

PATRİOTLARI SÖKECEĞİZ

Diyarbakır'da Saadet Partisi tarafından düzenlenen Yeniden Büyük Türkiye Konferansları'nda konuşan Fatih Erbakan, isim vermeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek, "Bize İslam alemi ve millet olarak iktidara geldiği zaman geçmişini unutmayacak, iktidara geldiği zaman gömleğini çıkarmayacak adam lazım" dedi. Erbakan ayrıca, iktidara geldiklerinde Suriye sınırında kurulan Patriotları söküp atacaklarını söyledi. 
 
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, Diyarbakır'daki Demirok Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Yaklaşık 200 kişinin bulunduğu salona girişte, 'Mücahit Erbakan' sloganlarıyla karşınanan Fatih Erbakan, elini öpmek isteyenlere güçlükle engel oldu. İsrail'in 'Büyük Ortadoğu Projesi' kapsamında katliamlarına her gün yenisini eklediğini belirten Erbakan, "Irak'ın işgal edilmesi ve üç parçaya bölünmesi, bu çerçevede değerlendirilmeli. Dünya siyonizminin şerifatına göre; Irak'taki müslümanlar, Türkiye'deki müslamanlar, Güneydoğu'daki Kürt kardeşlerimiz, hayvanlardan dahi aşağılık varlıklardır. Bunların hepsi özgürlük getirme kılıfı içinde, hedeflerine ulaşma peşindedir. Sudan ortadan ikiye bölündü. Asıl maksat İsrail'in yanıbaşında Müslüman, güçlü bir Sudan olmamasıdır. Bunun için referandum yaptırıp ikiye böldüler" dedi. 

ESAS HEDEF SURİYEDEN SONRA,İRAN,MISIR VE TÜRKİYE'Yİ YOK ETMEK
 
Erbakan, Büyük İsrail projesinin asıl hedefinde Suriye'den sonra İran, Mısır ve Türkiye'nin bulunduğunu asıl hedefin bağımsız Müslüman bir Türkiye Cumhuriyeti'ni yok etmek olduğunu öne sürdü.
 
Türkiye'nin millet olarak, adım adım uçuruma sürüklendiğini iddia eden Erbakan, bazı olumlu gelişmelerin yanında AK Parti'nin, 10 yıllık iktidarı sürecinde 50 yılda gerçekleştirilecek tahribat yol açtığını söyledi. Bugün Türkiye'nin 550 milyar dolar iç ve dış borcu olduğuna dikkat çeken Erbakan, şöyle konuştu:

BU HIZLA GİDERSEK 10 SENE SONRA İFLAS BAYRAĞINI ÇEKERİZ
 
"Bu tarihimiz boyunca görmediğimiz felakettir. 80 senede 230 milyar dolar borç yapılmış, siz 10 senede 320 milyar dolar borç yapmışsınız. Bir ülkeyi, bir milleti ortadan kaldırmadan önce attıkları ilk adım borçlandırmaktır. Borçlanma bu hızla giderse 5-10 sene sonra bütün milli gelirimiz, bir senelik borç faizimizi bile karşılamayacak. Bu hızla gidersek 10 sene sonra iflas bayrağını çekeceğiz."
 
Son günlerde Suriye sınırında kurulan patriotlar ve Malatya'daki füze kalkanı sisteminin gündemi meşgul ettiğini belirten Erbakan, faze sisteminin Türkiye'yi komşu Müslüman ülkelerle, bölgesel savaşa sokmak hatta 3'ncü dünya savaşı çıkartabilmek için bölgeye yerleştirildiğini iddia etti. Erbakan, "Geçmişte çekiç gücü nasıl kovduysak, yeniden geleceğiz. Siyonizmin gizli planlarını da, patriotlarını da kaldırıp atacağız. Bu siyonist işgale müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.