FALEZLERDE EĞLENCE FACİASI 1 ÖLÜ 2 YARALI

FALEZLERDE EĞLENCE FACİASI 1 ÖLÜ 2 YARALI

Gökhan Özgedik öldü, 23 yaşındaki Mehmet Songur ağır yaralandı.

ANTALYA'da falezlerde içki içen 2 genç, yaklaşık 30 metre yükseklikten kayalıklara düştü. Gençlerden 27 yaşındaki Gökhan Özgedik öldü, 23 yaşındaki Mehmet Songur ağır yaralandı.

ARKADAŞI DÜŞÜNCE ARKASINDAN ATLADI

Olay, dün gece meydana geldi. Mehmet Songur ile Gökhan Özgedik, Karaalioğlu Parkı'nın falez kısmına giderek içki içmeye başladı. Gençlerden Gökhan Özgedik bir anlık dikkatsizlik sonucu falezlerden düştü. Arkadaşının düştüğünü gören Mehmet Songur da onu kurtarmak için arkasından atladı.

SABAHA KADAR KURTARILMAYI BEKLEDİLER

Gökhan Özgedik kayalıklara çarpıp denize düşmesine rağmen kıyıya çıkmayı başardı ve bir kayanın üzerine çıktı. Mehmet Songur ise 30 metre yüksekten düşerken denize yakın bir noktada ağaca takılınca hızı kesildi ve ayaklarının üzerine düştü. İki ayağı da kırılan Mehmet Songur kayalık üzerindeki arkadaşına yardım etmeye çalışsa da başarılı olamadı. İki arkadaş sabaha kadar kayalıklarda kurtarılmayı bekledi.

BALIKÇILAR FARK ETTİ

Saat 09.00 sıralarında balık tutmaya gidenler tarafından fark edilen 2 genç için sağlık ekibi, itfaiye ve polis çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye erlerinden biri aşağı inerek soğuktan titreyen yaralı Mehmet Songur'un üzerine kazağını örttü. Gökhan Özgedik'in ise dakikalar önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı ve cesedin falezlerden yukarı çekilemeyeceğinin anlaşılması üzerine Deniz Polisi'nden yardım istendi.

5 YILDIZLI OTELDE MUHASEBE PERSONELİ

Kıyıya kadar gelen Deniz Polisi dalgıçları, yaralı Mehmet Songur ile ölen arkadaşı Gökhan Özgedik'i ayrı ayrı botlara alarak Yat Limanı'na çıkardı. Mehmet Songur ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, Gökhan Özgedik'in cansız bedeni de Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ölen Gökhan Özgedik'in 5 yıldızlı bir otelde muhasebe personeli olarak çalıştığı belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı