FALCI 'PRENSES'İN' EVİNDEN 10 TON ÇÖP ÇIKTI

FALCI 'PRENSES'İN' EVİNDEN 10 TON ÇÖP ÇIKTI

Kendi söylemesine göre Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur gibi ünlülere fal bakıyormuş. Burada öyle bir kadın daha yok.

Kaptanpaşa Mahallesi Piyale Mektebi Sokak'ta bulunan bir apartmanın bodrum katındaki dairenin çöp eve dönüşmesinden dolayı koku ve böceklerden rahatsız olan komşular valilik ve savcılığa şikayette bulundu.

10 TON ÇÖP

Savcılık kararıyla 69 yaşındaki Gülseren Kızılyel'e ait eve giren Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilaçlama yapıldıktan sonra adeta çöp yığınına dönen evi temizlemeye başladı. Evde biriken çöplerin banyo ve mutfak dahil tavana kadar taştığı görüldü. Gün boyu süren temizleme çalışmalarında evden 10 ton çöp çıktığı belirlendi. Kamyonlara yüklenen çöpler atık merkezine götürüldü

10 TON ÇÖP ÇIKTI

Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Metin Topcan, “Tahminen 3 kamyon çöp var, vatandaşımız çöpü öyle bir istif etmiş ki tavan ve çöp arasında sadece 20 santim bir boşluk var. Dairenin banyo ve tuvaletini dahi doldurmuş evden yaklaşık 10 ton çöp çıktı" dedi.

HEPİMİZ HASTA OLDUK

Çöp eve dönen dairenin üst katında oturan Dudu Yılmaz ,“Savcılığa şikayette bulunduk. 2-3 yıldır koku bizi mahvediyordu. Kadın bulduğunu eve getiriyordu" dedi. Aynı apartmanda oturan Zeliha Gençtürk ise, “Böceklerden duramıyoruz, yazın kokudan duramıyoruz. Hepimiz hasta olduk. Evde iki tane küçük çocuk var, eşim hasta oldu öldü. Gelinim hasta yatıyor" diye konuştu.

LAKABI PRENSES

Mahalle sakini bir kadın, “Güzel giyimli makyajlı bakımlı bir kadın. Kendi söylemesine göre Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur gibi ünlülere fal bakıyormuş. Burada öyle bir kadın daha yok. O kadar güzel ve bakımlı prenses diyorlar" dedi. Mahalle Muhtarı Mustafa Köse, “Tek başına yaşayan bir komşumuz lakabı prenses. Ama çöplerin prensesi. Biz içeride öldüğünü düşündük savcılıktan izin alındı kapıyı itfaiye yardımıyla açtık içerisi tamamen çöp. Mahallelinin şikayeti üzerine mercilere başvurduk. Şu anda üçüncü kamyon gidiyor. 10 kamyon çöp çıkar" diye konuştu

Bu arada Kızılyel'in evinden 12 yıl önce de kamyonlarca çöp çıkarıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı