F.Bahçe Portekizli golcüde mutlu sona yaklaştı

F.Bahçe Portekizli golcüde mutlu sona yaklaştı

Fenerbahçe uzun süredir temas halinde olduğu Eder'de mutlu sona yaklaştı.

Portekizli golcü futbolcu için kulübü Braga 9 milyon Euro istiyor, Sarı-Lacivertliler 7 milyonda diretiyor. Futbolcu 'tamam' dedi, imzalar an meselesi

Golcü transferinde birçok isimle temasa geçen Fenerbahçe aradığı ismi Portekiz’de buldu. Sarı-Lacivertliler uzun süredir temas halinde olduğu Eder’de mutlu sona çok yaklaştı. Gine asıllı Portekizli golcü için kulübü Braga 9 milyon Euro isterken, Sarı-Lacivertliler 7 milyon Euro’da diretiyor. 1 Şubat’ta bitecek ara transfer dönemi öncesi Eder’i kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe’nin, bu futbolcuyla yıllık 2.5 milyon Euro’ya el sıkıştığı öğrenildi. Portekiz ekibinin bonservis bedelini aşağı çekmesi halinde imzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor. 

Protekiz’in en iyisi!

Asıl ismi Ederzito Antonio Macedo Lopes olan oyuncusun kısaltılmış adı Eder... Portekiz futbolunun şu anda en iyi golcüsü konumundaki 1.88’lik Eder, geçen sezon Academica’dan Braga’ya 3 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Bu sezon Braga formasıyla 26 resmi maçta forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, rakip fileleri 11 kez havalandırdı.