Eyvah; Erdoğan 3 Değil  5 Çocuk İstemeye Başladı !

Eyvah; Erdoğan 3 Değil 5 Çocuk İstemeye Başladı !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ülkede yıllarca doğum kontrolü mekanizmalarını çalıştılar. Adeta bizim vatandaşlarımızı, halkımızı kısırlaştırdılar. Sezaryen ve kürtaj denilen olay budur. Bunları yaparken de adeta cinayet işlediler.

Bu oyunu bozmamız lazım, onun için ailelere bu ülkede çok büyük iş düşüyor" dedi.

Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur dengi olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim diyeceğiz ve yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Dert bu milletin nüfusu azalsın ve bu millet milletler yarışında geri kalsındı. Bu oyunu bozuyoruz. Bozmamız lazım, onun için ailelere bu ülkede çok büyük iş düşüyor. Özellikle annelere kadınımıza sesleniyorum. Bu oyunu birinci derecede bozacak olan sizsiniz. Burada tavrınızı koymak durumundasınız.... 

"Bir Türk kadını, annesi olarak bunu birinci derecede bozacak olan sizsiniz, ikinci derecede de babalara sesleniyorum. Sizler eşlerinizle dayanışma içinde bunu çözmek durumundasınız. 

Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur dengi olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim diyeceğiz ve yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Adeta bizim vatandaşlarımızı, halkımızı kısırlaştırdılar. Bununla ilgili tıbbi müdahalelere varıncaya kadar.
Sezaryen denilen olay budur. Kürtaj denilen olay budur. Bunları yaparken de adeta cinayet işlediler. Adeta aldattılar.
Ölüyorsun seni ölümden kurtaracağız' dediler.

Hâlbuki dert başkaydı. Dert hem fazla para kazanmak hem de maalesef öyle kampanyalar başlattılar ki 'sezaryenle  ikiden fazla yapamazsın' dediler. İnandırdılar ve birçok aileler buna inanmak zorunda kaldılar.
İşin aslı bu muydu, değildi. Dert bu milletin nüfusu azalsın ve bu millet milletler yarışında geri kalsındı. Bu oyunu bozuyoruz.

Bozmamız lazım, onun için ailelere bu ülkede çok büyük iş düşüyor. Özellikle annelere kadınımıza sesleniyorum. Bu oyunu birinci derecede bozacak olan sizsiniz. Burada tavrınızı koymak durumundasınız."

Annelere seslenen Erdoğan, "Bir Türk kadını, annesi olarak bunu birinci derecede bozacak olan sizsiniz, ikinci derecede de babalara sesleniyorum. Sizler eşlerinizle dayanışma içinde bunu çözmek durumundasınız.