EYLEMCİLER'DEN POLİSE SERT MÜDAHELE

EYLEMCİLER'DEN POLİSE SERT MÜDAHELE

Şişli’den Taksim'e gitmek isteyen eylemciler yakaladıkları çevik kuvvet polisine sert müdahalede bulundular..

EYLEMCİLERDE POLİSE SERT MÜDAHELE DE BULUNDU


Şişli'de eylemcilere müdahale ettikten sonra geri çekilen çevik kuvvet ekibinden bir polis düştü. Yere kapaklanarak kendini korumaya çalışan polis eylemci kalabalığın arasında kaldı. Bazı eylemciler polisi tekmelemek isteyince araya diğer eylemciler girdi.


Darülaceze Caddesi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iziniz gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Göstericiler polis ekiplerine taş ve sapanla bilye atarken polis de gruba tazyikli su, biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti. TOMA’daki suyun azalması üzerine çevik kuvvet polisleri geri çekilmeye başladı. Bu sırada çevik kuvvet polislerinden biri dengesini kaybederek yere düştü. Göstericiler polisin  etrafını sarıp müdahale etmeye başlayınca diğer eylemciler saldırıyı engelledi.

Göstericiler polisin elinden aldığı kalkanla zafer pozu verdi. Hastane önü ve çevresinde polisle göstericiler arasındaki çatışma uzun süre devam etti.

SAPANLA TAŞ ATAN VE TAŞLA YARALANAN POLİS

Eylemlerde ilginç görüntülerde ortaya çıktı. Okmeydanı'nda meydana gelen olaylarda göstericilerin polise taş atması sonucu bir polis yaralandı. Arkadaşları yaralanan polisi müdahele için taşırken geri planda elinde sapan bulunan bir polisin de göstericilere taş atmaya çalıştığı gözlendi.

010520141239212971578_2.jpg

EYLEMCİLERİN POLİSE SERT MÜDAHELESİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ


 

Kaynak:Haber Kaynağı