EVLİ ÇİFTLERE GURUP SEKS PAZARLARKEN YAKALANDILAR

EVLİ ÇİFTLERE GURUP SEKS PAZARLARKEN YAKALANDILAR

Polis, açtığı sahte hesapla, grup seks çağrısı yapan kişiye internet üzerinden arkadaşlık teklifinde bulundu.

Fatih KARAÇALI/ADANA

ADANA'da internet üzerinden 'çiftlere grup seks' çağrısı yapan 28 yaşındaki Fikret Ş., Moldova uyruklu resmi nikahlı eşi 27 yaşındaki Darja M. ile birlikte tutuklandı.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEN YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin sosyal paylaşım sitesinde yaptığı inceleme sırasında 'çiftlere grup seks' çağrısı dikkat çekti. Polis, açtığı sahte hesapla, grup seks çağrısı yapan kişiye internet üzerinden arkadaşlık teklifinde bulundu.

TAKMA AD KULLANIYOR

Yapılan görüşmeler sonunda Cem takma adını kullanan Fikret Ş., müşteri görünümlü polislere 2 kadını bin 800 liraya pazarlayıp buluşma noktası olarak bir otel ismi verdi. Bu gelişme üzerine harekete geçen polis, söz konusu otele gelen Fikret Ş. ile beraberindeki eşi Darja M. ile Renata R.'yı gözaltına aldı. Şevşer'in üzerinde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca, uyuşturucu hap, Darja M.'in çantasından da 24 farklı desen ve modelde iç çamaşırı, fantezi zarı, prezervatif, kelepçe, dansöz kıyafeti ve fantezi ürünleri ele geçirdi. 

54885_8622_15012015_2.jpg

ZEVK İÇİN GRUP SEKS YAPTIM

Ahlak Bürosu'na götürülen Moldova uyruklu kadınlardan Renata R., Darja M.'in çocukluk arkadaşı olduğunu, evlenip Türkiye'ye yerleştikten sonra kendisi ile görüşmeyi sürdürdüğünü söyledi. Arkadaşının kendisini Türkiye'ye davet ettiğini anlatan Romentova, "Darja, Fikret ile evlendikten sonra beni tatile çağırdı. Kızımla birlikte Tarsus'a geldim, bana grup seks yapmayı teklif ettiler. Önce kabul etmedim ama sonra değişik bir deneyim olacağını düşünerek kabul ettim. Tanımadığım insanlarla 5-6 kez birlikte olduk ama para almadım. Zevk için ilişkiye giriyordum"dedi.

54885_8622_15012015_6.jpg

SINIR DIŞI EDİLECEK

Romentova ifadesinin ardından sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken Fikret Ş. ile eşi Darja M., para karşılığı fuhuş yapmak ve fuhuş için aracılık etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.

54885_8622_15012015_5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı