ESNAF ODASI BAŞKANI VE YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜLER; 8 YARALI

ESNAF ODASI BAŞKANI VE YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜLER; 8 YARALI

Yaralılardan Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ve yeğeni Halil İbrahim Koyuncu yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi

AKSARAY'da aralarında trafikte yol vermeme konusundaki kavgadan dolayı husumet oluşan iki grup arasında çıkan silahli kavgada, Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu (49) ve yeğeni Halil İbrahim Koyuncu (30) yaşamini yitirdi, 6 kişide yaralandı.

YOL VERMEDİN KAVGASI KANLI BİTTİ

Olay, saat 22.30 sıralarında Aksaray'ın Eskil İlçesi Susam Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre aralarında trafikte yol vermeme yüzünden çıkan kavgadan dolayı husumet oluşan Ramazan Ediz (26), Süleyman Ediz, Abdurrahman Ediz ve Muhiddin Ediz (23), Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu, yakınları Rıfat Koyuncu (41), Mehmet Ali Koyuncu (20), Saadettin Koyuncu (42), Mustafa Koyuncu (28), Mehmet Koyuncu (21), Mehmet Koyuncu (20) ve Halil İbrahim Koyuncu ile karşılaşıp tartışmaya başladı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Tartışmanın büyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Ediz ve Süleyman Ediz, araçlarından aldıkları av tüfekleriyle Koyuncu ailesine ateş açtı. Açılan ateş sonucu Koyuncu ailesinden 8 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ve yeğeni Halil İbrahim Koyuncu yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 6 yaralının ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

POLİSE TESLİM OLDU

Olaydan sonra kaçan Ramazan Ediz, Konya'da Aksaray- Konya karayolu kent merkezi girişinde uygulama yapan polise teslim oldu. Muhuddin Ediz de yine yakın bir bölgede polisi arayıp, kavga sırasında aldığı darbeler sonucu yaralandığını belirtmesi üzerine bulunduğu bölgeye gönderilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaçan Süleyman Ediz ve Abdurrahman Ediz de kısa bir süre sonra Eskil İlçesi'nde yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı