ESKİŞEHİR'DE HIRSIZLIK ŞEBEKESİ YAKALANDI; İŞTE ÇALDIKLARI

ESKİŞEHİR'DE HIRSIZLIK ŞEBEKESİ YAKALANDI; İŞTE ÇALDIKLARI

Sadece 9-14 Aralık 2016 tarihleri arasında 7 otomobil çalındı, 3 otomobilin içerisinden ve 6 ayrı işyerinden aralarında 2 adet çelik kasa olmak üzere çeşitli ziynet eşyaları, çek ve sözleşmeler çalındı.

Eskişehir'de 2 çelik kasa ve 7 otomobil çalan 1'i kadın 5 hırsızı güvenlik kamerası görüntüleri ele verdi. Şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalandı.

SUÇ MAKİNESİ ÇETE

Alınan bilgilere göre Eskişehir'in Çamlıca, Yeşiltepe, Sütlüce, 71 Evler ve Yenikent mahallelerinde 9-14 Aralık 2016 tarihleri arasında 7 otomobil çalındı, 3 otomobilin içerisinden ve 6 ayrı işyerinden aralarında 2 adet çelik kasa olmak üzere çeşitli ziynet eşyaları, çek ve sözleşmeler çalındı.

Hırsızlık olaylarının meydana geldiği bir işyerinin kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri çelik kasayı çalan kişilerin kimliklerini belirledi.

ÇALDIKLARI MALIN BİR KISMI ELE GEÇTİ

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri hırsızlık olaylarını gerçekleştiren D.Y. (19), C.T. (18), E.Y. (17), E.K. (17) ile D.Y. (18) adlı kadını yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin çaldıkları otomobiller ile ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi Şüphelilerin kaldıkları kiralık apart içerisinde hırsızlık olaylarında kullandıkları giyecekler, iş eldivenleri, kar maskesi, av tüfeği, demir kesme makası, tornavida gibi çeşitli el aletleri ile 16 gram esrar maddesi ele geçirildi.

SUÇ KAYDI REKORU

Yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y.'nin 409, E.K.'nin 158, C.T.'nin 106, D.Y.'nin 29 ve D.Y. adlı kadının da 1 adet karıştıkları çeşitli olaylar nedeniyle poliste suç kayıtlarının olduğu bildirildi.

 

İŞTE HİLELİ GIDA ÜRETEN 96 FİRMA VE MARKA 

670.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı