ESKİŞEHİR'DE ÇİFTE CİNAYET

ESKİŞEHİR'DE ÇİFTE CİNAYET

ESKİŞEHİR'de 47 yaşındaki Selami Sarı ile 36 yaşındaki Yalçın Çalışkan, yolda tartıştıkları henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan zanlıları yakalamaya çalışıyor.Olay saat...

ESKİŞEHİR'de 47 yaşındaki Selami Sarı ile 36 yaşındaki Yalçın Çalışkan, yolda tartıştıkları henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan zanlıları yakalamaya çalışıyor.

HİÇ YÜZÜNDEN ÖLDÜLER

Olay saat 21.30 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi'nde meydana geldi. Kaynak ustası Selami Sarı ile elektrikçi Yalçın Çalışkan iddiaya göre bir aracın aynasına eliyle çarpmaları konusunda tanımadıkları 2 kişi ile tartıştı. Kimliği henüz belirsiz 2 şüpheli Selami Sarı ile Yalçın Çalışkan'ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.

KAHVEHANEDEN YARDIM İSTEDİLER AMA

Ağır yaralanan Selami Sarı ve Yalçın Çalışkan yakındaki bir kahvehaneye girerek yardım istedi. Yalçın Çalışkan, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne götürülürken yolda öldü, Selami Sarı ise başka bir ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Polis, olaydan sonra kaçan zanlıları yakalamaya çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı