ESKİŞEHİR VE İZMİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

ESKİŞEHİR VE İZMİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

MALATYA'da gece etiğim uçuşu için havalandıktan kısa süre sonra düşen RF - 4 E tipi keşif uçaklarında şehit olanlardan Kurmay Binbaşı Salih Sezer'in Eskişehir'deki babaevi yasa boğuldu. Baba Mehmet Sezer ile anne Ayşe Sezer, gece askeri yetkililer...

MALATYA'da gece etiğim uçuşu için havalandıktan kısa süre sonra düşen RF - 4 E tipi keşif uçaklarında şehit olanlardan Kurmay Binbaşı Salih Sezer'in Eskişehir'deki babaevi yasa boğuldu. Baba Mehmet Sezer ile anne Ayşe Sezer, gece askeri yetkililer tarafından evlerinden alınarak askeri uçakla Malatya'ya götürüldü.

AİLESİ MATYA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Eskişehir'in Fatih Mahallesi Nimet Sokak'ta oturan baba Mehmet Sezer ile anne Ayşe Sezer'e oğulları binbaşı Salih Sezer'iin şehit haberini evlerine gelen subaylar verdi. Evin önünde bir askeri ambulans da hazır bekletildi. Şehidin yakınları evin balkonuna ve dışına Türk bayrakları astı. Baba Mehmet Sezer ile anne Ayşe Sezer acı haberin ardından askeri araçla Eskişehir Muharip Hava Kuvveti ve Füze Savunma Komutanlığı'na götürüldü. Sezer çiftinin buradan da askeri uçakla Malatya'ya gittikleri bildirildi.

BİR BABA EVİ YANGINI DA İZMİRDE

Evli ve 2 kız çocuğu babası olan Şehit Binbaşı Salih Sezer'in yaklaşık 3 yıldır Malatya'da görev yaptığı belirtildi.

Malatya'da düşen RF-4E tipi uçakta şehit düşen Hava Pilot Üsteğmen Onur Özkaya'nın İzmir'deki baba ocağına kara haber düştü. Uçak düştüğünü haberini televizyondan öğrenen baba Cengiz Özkaya'ya pilot oğlunun şehit haberini Ege Ordu Komutanlığı'nda görevli subaylar verdi. Malatya'da görev yapan Onur Özkaya'nın bir çocuk babası olduğu, eşinin de Malatya'da öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı