Eski sevgilisinin arkadaşının cinsel organını kesip öldürdü

Eski sevgilisinin arkadaşının cinsel organını kesip öldürdü

Giresun'da yakın arkadaşının eski sevgilisi ile ilişkisi olduğunu öğrenen Hakan Ö. evlerine baskın düzenleyerek arkadaşının cinsel organını keserek öldürdü,eski sevgilisini ise ağır yaraladı.

Giresun'da Hakan.Ö isimli bir kişi merkeze bağlı Osmaniye Mahallesi'ndeki bir evde eski kız arkadaşı N.Y. ve onun yeni erkek ardakaşı Y.A. ile tartışmaya başladı. 

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNDÜ

H.Ö, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine N.Y. ve Y.A'yı bıçakladı. Ağır yaralanan N.Y. ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Y.A. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Cesedi aynı hastanenin morguna götürülen Y.A'nın cinsel organının kesildiği öğrenildi.

YAKIN ARKADAŞ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, Merkez Osmaniye mahallesinde yaşanan olayda bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı N.Y’nin yakın arkadaşı Yusuf Akkaya ile ilişkisi olduğunu öğrenen Hakan Ö. isimli genç çılgına döndü.

TAKİP EDİNCE ORTAYA ÇIKTI

İddiaya göre Hakan Ö. eski sevgilisini bir süre takip ettikten sonra yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Yusuf Akkaya’nın evine girdiğini gördü. Bir süre sonra eski sevgilisi N.Y’nin peşinden eve giren Hakan  Ö. çift ile tartışmaya başladı. 

CİNSEL ORGANINI KESMİŞ

Tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüşünce iddiaya göre Hakan Ö. yanında bulunan kesici alet ile önce Yusuf Akkaya’ya sonrada N.Y’ye saldırdı. Eski sevgili ağır yaralanırken Yusuf Akkaya olay yerinde hayatını kaybetti.

İlgili Haberler