ESKİ SEVGİLİDEN ÖĞRETMENE İĞRENÇ TUZAK

ESKİ SEVGİLİDEN ÖĞRETMENE İĞRENÇ TUZAK

Konya’da tayini çıktıktan sonra kendisinden ayrılan kız arkadaşını tekrar barışmaya ikna etmek isteyen 33 yaşındaki öğretmene feci tuzak...

Konya’da tayini çıktıktan sonra kendisinden ayrılan kız arkadaşını tekrar barışmaya ikna etmek isteyen 33 yaşındaki öğretmene feci tuzak... Tehdidle suçlanan öğretmen, eski kız arkadaşı ve yeni sevgilisi tarafından ıssız bir yere götürüldü. Grup tarafından işkence yapıldı.


Olay, 23 Mayıs tarihinde Konya-Antalya karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Konya'da öğretmenlik yapan A.S. (33) 2011 yılında Kahramanmaraş'a tayini çıkınca, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi D.A., tarafından terk edildi. A.S., tekrar bir araya gelmek istediği eski sevgilisini sürekli arayarak rahatsız etmeye başladı. Girişimlerinden bir sonuç alamayan A.S.'nin aramaları daha sonra tehdide dönüşmeye başladı. Son olarak 23 Mayıs 2015'de A.S'nin yüksek lisans yaptığı Selçuk Üniversitesi’ne geldiğini haber alan D.A., ev arkadaşı H.N. (27) ve sevgilisi S.G. (29) ile eski erkek arkadaşına ders vermek için bir plan yaptı.

 

ÖĞRETMENE AĞIR İŞKENCE
 
D.A., ev arkadaşı H.N.'ye eski sevgilisini aramasını söyledi, verdikleri adrese gelmesini istedi. A.S., kendisine ait otomobille eski sevgilisinin oturduğu mahalleye gitti. Aracından indikten sonra eski sevgilisiyle konuşmaya başlayan A.S., bir süre sonra D.A.'nın erkek arkadaşı S.G. ile ağabeyi M.G., amcaları Y.G. ve İ.A. ile Y.D. tarafından otomobile bindirilerek şehir dışında ıssız bir yere götürüldü. İki ayrı araçla ıssız bölgeye getirilen A.S.'yi bağlayıp yaklaşık 4 saat boyunca sopayla darp eden şahıslar, daha sonrada öğretmene çeşitli işkencelerde bulundu.
 
ŞANTAJLA 15 BİN LİRASINI ALDILAR
 
Gördüğü işkenceden sonra öğretmeni tekrar geldikleri araca bindiren şahısların A.S.'ye zorla 100 bin liralık senet imzalatmak istedikleri öne sürüldü. Saatin geç olması nedeniyle senet kağıdı bulamayan şahısların 15 bin liraya kadar indiği ileri sürüldü. Şahıslar tarafından gözü korkutulan öğretmen A.S., daha sonra şahıslar tarafından otomobilinin bulunduğu yere bırakıldı. Yaşadığı işkence ve tehditlerin ardından durumu polise anlatamayan A.S.'nin 15 bin lirayı bir bankadan kredi çekerek teslim ettiği iddia edildi.
 
KORKUSUNDAN HASTANEDEN KAÇTI
 
İşkenceden sonra bitkin düşen A.S., kendi otomobiliyle özel bir hastaneye başvurdu. İlk müdahalesi yapılan öğretmen işkence eden kişilerin tekrar gelip kendisini bulmasından korkarak ertesi sabah hastaneden kaçarak Kahramanmaraş’a gitti. Yakınlarının ihbarı üzerine polise başvurdu. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği’nin ortak çalışması neticesinde 2’si kadın 7 şüpheli gözaltına alındı.
 
HAKİM 4 KİŞİYİ SERBEST BIRAKTI
 
Gözaltına alınan 7 şüpheli emniyetteki sorgularında suçlarını itiraf etti. İfadelerinin ardından "gasp, hürriyeti yoksun kılma, kasten yaralama, eziyet ve şantaj" suçlarından haklarında işlem yapılan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 7 şüpheliden S.G., ağabeyi M.G. ve Y.D. tutuklanarak ceza evine gönderilirken, diğer 4 kişi ise serbest bırakıldı. Öte yandan M.G.’nin Ahlak Büro Amirliği tarafından daha önce birçok kez gözaltına alındığı ve serbest kaldığı öğrenildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı